ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Διάρρηξη στο ΥΠΕΣ: Κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι υπολογιστές από το γραφείο του Διευθυντή Εκλογών. ***** Ολομέτωπη επίθεση Βελόπουλου στη Ν.Δ.: Σε Μητσοτάκη και Σαμαρά, σε... Καλλιάνο και Φλέσσα. ***** Γερμανικός Τύπος: Οι Ελληνες χρειάζονται και δεύτερη δουλειά για να τα βγάλουν πέρα. ***** Εξάρχεια: Τραυματίας Αστυνομικός και καμένο όχημα σε ομαδική επίθεση. ***** Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ τράπεζας και πήραν όλα τα χρήματα - Κάμερες κατέγραψαν τους δράστες.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Στ. Πέτσας: Ας αναλογιστεί τις ευθύνες του ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που επέρριπτε ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την απουσία της Ελλάδας από τη διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας«Το να επιχαίρει ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή η Ελλάδα δεν προσεκλήθη σε μια διάσκεψη οι ρίζες της οποίας χρονολογούνται από εποχής του, μας ξεπερνά» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Κάλεσε επίσης την αξιωματική αντιπολίτευση να αναλογιστεί τις ευθύνες της «καθώς τον Ιούνιο του 2015, οπότε η Γερμανία διοργάνωσε την πρώτη συνάντηση υψηλών αξιωματούχων του σχήματος Ρ5+5, που μετεξελίχθηκε στη Διαδικασία του Βερολίνου, αμέλησε έστω να θέσει το ενδεχόμενο συμμετοχής της Ελλάδας».
«Απούσα λοιπόν τότε η χώρα μας με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και στις διασκέψεις του Άμπου Ντάμπι (2017) και των Παρισίων (2018). Ο ΣΥΡΙΖΑ όφειλε, επίσης, να γνωρίζει ότι η διάσκεψη στο Παλέρμο αποτέλεσε μια ιταλική πρωτοβουλία, τελείως ξεχωριστή διαδικασία από αυτή του Βερολίνου» πρόσθεσε ο κ. Πέτσας για να καταλήξει: «Τελικά, το μόνο πισωγύρισμα είναι η αλόγιστη απόπειρα κομματικής εκμετάλλευσης της εξωτερικής πολιτικής. Και σε αυτό, πάλι απομονωμένος βρίσκεται».
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ