ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για Τέμπη: Να μας πουν την αλήθεια για το παράνομο ξυλόλιο πριν από τις εκλογές. ***** Μητσοτάκης: Η αποχή στις ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση. ***** Υπόθεση Καλλιάνου: «Προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων» των πανεπιστημιακών γιατρών καταγγέλλει ο Σύλλογος ΔΕΠ της Ιατρικής ΕΚΠΑ. ***** Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε και ο «κοντός». ***** Εννέα συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι - Έξι ανήλικοι ανάμεσά τους. ***** Π. Τσακλόγλου: Εντός διμήνου θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα για τις συντάξεις με οφειλές. ***** Χανιά: Το θηριώδες αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Eisenhower» έφτασε στη Σούδα. ***** Τζόρτζια Μελόνι: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές. ***** Οπισθοχώρηση των ουκρανικών δυνάμεων στο ανατολικό μέτωπο. ***** Ρωσία: Ετοιμάζει «σκληρή» απάντηση αν κατασχεθούν τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που έχουν παγώσει.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΕΛ.ΑΣ.: Δέκα προσαγωγές από την επιχείρηση εκκένωσης κτηρίων στο Κουκάκι


Σε δέκα προσαγωγές ατόμων έχει προχωρήσει η Αστυνομία μετά την τριπλή επεισοδιακή επιχείρηση εκκένωσης κτηρίων στο Κουκάκι, που ξεκίνησε νωρίς το πρωί, μεταξύ των οποίων και δύο κάτοικοι της περιοχής (πατέρας και γιος).




Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι Αστυνομικοί της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ που εισέβαλαν στα κτήρια της οδού Ματρόζου 45, Παναιτωλίου 21 και Αρβάλη 3, προσήγαγαν συνολικά δύο άτομα από το πρώτο, τέσσερα (3 γυναίκες και έναν άνδρα) από το δεύτερο και δυο (έναν άνδρα, μια γυναίκα) από το τρίτο.



Στην επιχείρηση που έγινε στην οδό Ματρόζου, προσήχθησαν και ένας πατέρας με τον γιο του από την ταράτσα του διπλανού κτηρίου (αριθμός 47), στο οποίο διαμένουν. Οι Αστυνομικοί τούς αντιλήφθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και, όπως λένε, τους είδαν να αντιδρούν στην επιχείρηση. Οι άνδρες της Αστυνομίας προσπάθησαν να μπουν στο κτήριο, αλλά δεν τους άνοιξε κανείς. Τελικά, παρουσία Εισαγγελέα συνελήφθησαν, ενώ αντιδράσεις σημειώθηκαν και από τη μάνα, όταν είδε τον σύζυγο και τον γιο της με χειροπέδες. Με εντολή του Εισαγγελέα, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο διαμέρισμά τους, για την περίπτωση που είχαν κρύψει καταληψίες, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα. Όλοι οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια όπου εξετάζονται, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί διάφορα αντικείμενα και σημειώσεις στην οδό Ματρόζου, ενώ ομάδα ατόμων πραγματοποιεί αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κτήρια για την εκκένωσή τους.

Κουκάκι: Επεισόδια σε τριπλή αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων



Επεισόδια σημειώθηκαν κατά την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης των καταλήψεων στο Κουκάκι, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της ΟΠΚΕ βρήκαν την αντίσταση των καταληψιών στα δύο από τα τρία κτίρια στις οδούς Ματρόζου και Παναιτωλίου.

Ειδικότερα, στην οδό Ματρόζου, οι καταληψίες βγήκαν από το σφραγισμένο κτίριο στην ταράτσα, από όπου και πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς, οι οποίοι "απάντησαν" με ρίψη χειροβομβίδων κρότου -λάμψης και χημικών. Και στην οδό Παναιτωλίας ήταν ανάλογη η κατάσταση, με τους καταληψίες να αντιδρούν στην αστυνομική παρουσία. Κάποιοι από τους ταμπουρωμένους στο κτίριο, ανέβηκαν στην ταράτσα του, από όπου και φώναξαν συνθήματα.

Την ώρα που οι άνδρες της αστυνομίας επιχείρησαν να μπουν στα κτίρια της οδού Ματρόζου και της οδού Παναιτωλίου, σύμφωνα με την Αστυνομία, άτομα που υπήρχαν μέσα πέταξαν εναντίον τους πυροσβεστήρες και ότι άλλο αντικείμενο υπήρχε, μέχρι και έπιπλα, φωνάζοντας ότι δεν πρόκειται να βγουν. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανοίξουν τις πόρτες με τροχούς.



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ