ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Eurostat: Αποκλιμάκωση πληθωρισμού στην Ελλάδα στο 3,2% - Σταθερός στο 2,4% στην Ευρωζώνη. ***** Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων για Μάτι: Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Ν. Παππάς: Κεντρική επιλογή για τον κ. Μητσοτάκη η ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης

Για επιβεβαίωση των προβλέψεων του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του κόμματος, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» για το πόρισμα της επιτροπής για τις επικουρικές.
Στο δημοσίευμα με τίτλο «Στον τζόγο οι επικουρικές του μέλλοντος» η εφημερίδα αναφέρει πως το πόρισμα προβλέπει «ιδιωτική υποχρεωτικά σύνταξη για όλους τους νέους εργαζόμενους από το 2021» και πως οι εισφορές θα πηγαίνουν σε ιδιωτικές ασφαλιστικές και εταιρείες αμοιβαίων κεφαλαίων.
«Η ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης είναι κεντρική επιλογή για τον κ. Μητσοτάκη» σχολίασε ο κ. Παππάς, προσθέτοντας πως «η Ν.Δ. θέλει τα ασφαλιστικά ταμεία να στηρίξουν ελάχιστες ασφαλιστικές εταιρείες ώστε αυτές να θησαυρίσουν, γεμίζοντας την κοινωνία με ανασφάλεια».
«Αντίθετα σε αυτή την πολιτική πρέπει να αναζητήσουμε τρόπους ώστε η δημόσια περιουσία να στηρίξει τα ασφαλιστικά ταμεία, συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική ασφάλεια και τη σιγουριά για τους δικαιούχους» πρόσθεσε ο Νίκος Παππάς, επισημαίνοντας πως «οι κοινές μας αποταμιεύσεις δεν είναι καύσιμο για πλουτισμό των λίγων, αλλά το κοινωνικό συμβόλαιο που εγγυάται την προστασία και την περίθαλψη για όλους και όχι μόνο για όσους μπορούν να τις αγοράσουν».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ