ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για bonus στο Δημόσιο: Γνωστές παλαιοκομματικές τακτικές. ***** Ανδρουλάκης: Στόχος μας το ΠΑΣΟΚ να ανταγωνιστεί τη Ν.Δ. στις επόμενες εθνικές εκλογές. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Ανδρουλάκη: Η σοβαρότητα δεν κατακτιέται με την επίκλησή της. ***** Δεν παραιτείται ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ - «Θα συνεχίσω με μεγαλύτερη ένταση». ***** Γερμανία: Αρχίζει η δίκη των «Πολιτών του Ράιχ» - Σχεδίαζαν κατάλυση του πολιτεύματος.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Τριγμοί στην ΕΚΤ μετά την παραίτηση μέλους του Δ.Σ.

Παραιτήθηκε χθες το βράδυ αιφνιδίως το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Sabine LautenschlägerΗ Γερμανίδα Sabine Lautenschläge η οποία ήταν επίσης μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΚΤ, είχε αντιταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες, στην νέα δέσμη μέτρων ποσοτικής χαλάρωσης και μείωσης των επιτοκίων που εξήγγειλε πρόσφατα ο Πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι.
Μάλιστα σύμφωνα με κύκλους της Φρανκφούρτης το στέλεχος της ΕΚΤ ανήκε στην ομάδα των μελών της ΕΚΤ, η οποία υποστηρίζει την αλλαγή πλεύση της ΕΚΤ εκτιμώντας ότι η υφιστάμενη νομισματική πολιτική είναι υπερβολικά χαλαρή και δημιουργεί παρενέργειες κυρίως στην οικονομία της Γερμανίας.
Η παραίτηση της πάντως δύο χρόνια περίπου πριν από την λήξη της θητείας της, δημιουργεί τριγμούς στην συνοχή της ΕΚΤ καθώς αντανακλά, σύμφωνα με παρατηρητές, το βαθύ χάσμα των απόψεων που επικρατεί πλέον στην ηγεσία της Κεντρικής Τράπεζας αναφορικά με την πολιτική που πρέπει αυτή να εφαρμόσει. Σύμφωνα με την ΕΚΤ η Sabine Lautenschläge ενημέρωσε χθες τον Πρόεδρο Μάριο Ντράγκι ότι θα παραιτηθεί από τη θέση της στις 31 Οκτωβρίου 2019.
Η κ. Lautenschläger είναι μέλος του Εκτελεστικoύ Συμβουλίου και του Διοικητικού Συμβουλίου από τις 27 Ιανουαρίου 2014, είναι επίσης Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του Ενιαίου Μηχανισμού Εποπτείας (SSM).
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ