ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Νέο ραντεβού Μητσοτάκη με Ιερώνυμο την Πέμπτη - «Χέρι - χέρι» με τα ράσα. ***** Επιστολική ψήφος: Πάνω από 200.000 εγγραφές. ***** Θανατηφόρο τροχαίο στο Πικέρμι: 62χρονος καρφώθηκε σε κολώνα. ***** Μπάιντεν σε Αίγυπτο και Κατάρ: «Πιέστε τη Χαμάς να δεχτεί την πρόταση εκεχειρίας». ***** Εποχές Βιετνάμ στα αμερικανικά Πανεπιστήμια: Πάνω από 900 συλλήψεις ***** ΗΠΑ: Τρεις Αστυνομικοί νεκροί και άλλοι 5 τραυματίες σε ανταλλαγή πυρών στη Β. Καρολίνα.

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Συνάντηση με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας ESM Κλάους Ρέγκλινγκ θα έχει  στις 12:00 το μεσημέρι  ο Αλέξης Τσίπρας, στο γραφείο του στη Βουλή. Κατά τις πληροφορίες την πρωτοβουλία είχε ο κ. Ρέγκλινγκ, μία ημέρα μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα στο Μαξίμου.



Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να αξιοποιήσει τη δέσμευση του Πρωθυπουργού ότι η κυβέρνηση θα τηρήσει τους δημοσιονομικούς στόχους, ενώ θα μεταφέρει τη θέση ότι οι εν λόγω στόχοι δεν κινδυνεύουν από τα μέτρα ελάφρυνσης που πήρε η δική του κυβέρνηση και, κυρίως, από την ακύρωση του νόμου για μείωση του αφορολόγητου.



Εν τω μεταξύ, ερωτηματικά εγείρονται και για την τοποθέτηση του Γιώργου Μαυρωτά στη θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, παρότι ο ίδιος παραμένει Αντιπρόεδρος του ''Ποταμιού'', όπως διευκρίνισε χθες. Εν προκειμένω, το στοιχείο που αναδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ο κ. Μαυρωτάς όχι απλώς υπερψήφισε την Συμφωνία των Πρεσπών αλλά ήταν και ένθερμος εισηγητής του «ναι» στην ταραχώδη συνεδρίαση της Βουλής τον περασμένο Φεβρουάριο.
«Ή η Συμφωνία είναι μια χαρά και καλώς την υπερψήφισε ο κ. Μαυρωτάς ή είναι επαίσχυντη αλλά η κυβέρνηση της Ν.Δ. επιβραβεύει με κρατικό αξίωμα κάποιον που την στήριξε», παρατηρούν στελέχη του κόμματος.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ