ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για bonus στο Δημόσιο: Γνωστές παλαιοκομματικές τακτικές. ***** Ανδρουλάκης: Στόχος μας το ΠΑΣΟΚ να ανταγωνιστεί τη Ν.Δ. στις επόμενες εθνικές εκλογές. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Ανδρουλάκη: Η σοβαρότητα δεν κατακτιέται με την επίκλησή της. ***** Δεν παραιτείται ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ - «Θα συνεχίσω με μεγαλύτερη ένταση». ***** Γερμανία: Αρχίζει η δίκη των «Πολιτών του Ράιχ» - Σχεδίαζαν κατάλυση του πολιτεύματος.

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Μητσοτάκης: Πρόωρες εκλογές, έπειτα από ένα καθαρό αποτέλεσμα

«Καθαρό αποτέλεσμα» στις κάλπες της Κυριακής ώστε να «δρομολογηθούν άμεσα πολιτικές εξελίξεις» ζήτησε εκ νέου ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος ΜητσοτάκηςΣε συνέντευξή του στον Alpha ο κ. Μητσοτάκης είπε πως «ο τόπος δεν αντέχει μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο» και γι' αυτό, όπως ανέφερε, μετά τις ευρωεκλογές και την καθαρή διαφορά που επιδιώκει, ζητά πρόωρες εκλογές.

Ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε «σίγουρος για τη νίκη» προσθέτοντας ωστόσο ότι σέβεται την ετυμηγορία του ελληνικού λαού. «Δεν θα πω ποτέ ότι δε θα χάσω ούτε μία στο εκατομμύριο τις εκλογές» σημείωσε, αφήνοντας αιχμή προς τον Πρωθυπουργό για πρόσφατη δήλωσή του. Τόνισε ακόμη πως η Ν.Δ. είναι ενωμένη, συσπειρωμένη και ανανεωμένη, ενώ ερωτηθείς αν θα υπάρξει ζήτημα ηγεσίας σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, όπως λένε στον ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε πως «Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα». Σημείωσε πως σε κάθε περίπτωση μετά τις κάλπες «θα κάνουμε ταμείο» για να συμπληρώσει: «Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ».

Τόνισε πως η Ν.Δ. ως κυβέρνηση έχει ως προτεραιότητα την αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος, και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «ακολουθεί ταξική πολιτική, υπερφορολογεί τη μεσαία τάξη για να δώσει μετά επιδόματα». «Κανένας συνταξιούχος δεν θα αλλάξει την ψήφο του γιατί πήρε ένα επίδομα και, όχι την ''13η σύνταξη'', πέντε μέρες πριν από τις εκλογές» εκτίμησε ο κ. Μητσοτάκης και υπογράμμισε ότι στόχος του είναι να μεγαλώσει η πίτα και η οικονομία και να μειωθεί η φορολογία. «Εξαγγέλλω λίγα και καλά… δεν θα πω ψέματα, ούτε με έχει κατηγορήσεις κανείς για ψεύτικες υποσχέσεις» υπογράμμισε, υπενθυμίζοντας τις δεσμεύσεις του για εισαγωγικό συντελεστή 9% για εισοδήματα έως 10.000 ευρώ, για μείωση του ΕΝΦΙΑ 30% για όλους και μείωση του φόρου επιχειρήσεων από το 28% στο 20%.

Δεσμεύθηκε ότι κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός βρεφονηπιακών σταθμών και πως, σε συνεργασία με τους Δήμους, θα δώσει κουπόνι 180 ευρώ για να έχουν πρόσβαση οι οικογένειες σε ιδιωτικούς σταθμούς. Όπως είπε, πιλοτικά θα εισαγάγει σύστημα που εφαρμόζεται σε χώρες του εξωτερικού με βρεφονηπιοκόμους που υποστηρίζουν τα παιδιά στο σπίτι.

Τόνισε πως τα πρώτα νομοσχέδια που θα ψηφίσει η Ν.Δ. ως κυβέρνηση είναι για την οργάνωση του κράτους, τη φορολογική μεταρρύθμιση, την κατάργηση του ασύλου, ώστε να αποδοθούν τα Πανεπιστήμια στους φοιτητές και τους καθηγητές, καθώς, όπως είπε, «δεν ανήκουν στους κουκουλοφόρους», αλλά και για τη μείωση της γραφειοκρατίας και διευκόλυνση των επενδύσεων.
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ