ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

πΓΔΜ: Πέρασε με 81 ψήφους η αλλαγή του ονόματος


Το κοινοβούλιο της πΓΔΜ ενέκρινε τις τέσσερις τροπολογίες του Συντάγματος, που κατέθεσε η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ, στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Υπέρ ψήφισαν 81 βουλευτές, απείχε το VMRO-DPMNE από τη συνεδρίαση στη Βουλή των Σκοπίων.
Οι τέσσερις τροπολογίες που υιοθέτησε η Βουλή, με συνοπτικές διαδικασίες, αφορούν την αλλαγή της ονομασίας της χώρας, από "Δημοκρατίας της Μακεδονίας" σε "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, το προοίμιο του Συντάγματος, τη μέριμνα της Πολιτείας για τη διασπορά και τον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρχίας των γειτονικών χωρών της πΓΔΜ.
Νωρίτερα το απόγευμα, η κυβέρνηση της χώρας ανακοίνωσε και επίσημα ότι επιτεύχθηκε συμφωνία για την έγκριση, από την Βουλή, των τεσσάρων τροπολογιών του Συντάγματος και του εφαρμοστικού Νόμου, με την οποία εξασφαλίζεται η απαιτούμενη πλειοψηφία των δύο τρίτων (80 στους 120 βουλευτές).
Στη συνεδρίαση αυτή της Βουλής βρέθηκαν 81 βουλευτές, ενώ οι 39 βουλευτές του αντιπολιτευόμενου κόμματος VMRO-DPMNE απείχαν από αυτήν.
Σύμφωνα με πληροφορίες στις 22:00 ώρα Ελλάδας, αναμένεται διάγγελμα του Πρωθυπουργού της χώρας, Ζόραν Ζάεφ.
ΑΜΠΕ/ΙΒΝΑ/Reuters
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ