ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Ε.Ε.: ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

«Ουδέν σχόλιο» ήταν η πρώτη αντίδραση υψηλά ιστάμενου αξιωματούχου της Ε.Ε. για τις εξαγγελίες ΜητσοτάκηΟ ίδιος όμως πρόσθεσε ότι «όπως και στον προεκλογικό κύκλο της Ιταλίας έτσι και στην Ελλάδα, το κάθε κόμμα προαναγγέλλει τις προθέσεις του. Η Ελλάδα έχει μπει σε ένα μεταμνημονιακό πρόγραμμα με στόχους που δεν μπορούν να αλλάξουν, όπως είπε και ο Πρόεδρος της Κομισιόν. Η όποια ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι είναι προς όφελος της να μην αποκλίνει. Μόνο έτσι μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη των αγορών. Το Eurogroup αναμένει ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις θα δηλώσουν ξεκάθαρα την δέσμευσή τους για την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου - των δημοσιονομικών και διαρθρωτικών στόχων - και το εκφράσαμε αυτό σε κατ’ ιδίαν επαφές που είχαμε με Έλληνες αξιωματούχους των ελληνικών κομμάτων τον τελευταίο χρόνο».
Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τις τοποθετήσεις του στο πλαίσιο της ΔΕΘ, άσκησε σκληρή κριτική στους δανειστές. «Δυστυχώς οι θεσμοί συμφώνησαν σε ένα λάθος μίγμα πολιτικής», δήλωσε στην συνέντευξη τύπου. Εκτίμησε ότι μπορεί να πείσει για την πολιτική του αλλά ξεκαθάρισε ότι «η μείωση φόρων και εισφορών είναι αδιαπραγμάτευση για τη Ν.Δ. Δεν μπορεί να ανακάμψει αλλιώς η οικονομία». 
Όπως είπε οι θεσμοί «στρουθοκαμήλιζαν» όταν ξηλώνονταν σημαντικές μεταρρυθμίσεις που έγιναν από προηγούμενες κυβερνήσεις. Την ώρα που αυξάνει το μέγεθος του κράτους και ξηλώνεται η προηγούμενη μεταρρύθμιση στην παιδεία δεν είπαν τίποτα, σχολίασε δεικτικά.
Στη διάρκεια της ομιλίας του Σαββάτου τόνισε ότι οι δανειστές «υποτιμούν τους Έλληνες και το πόσο έχουμε ωριμάσει μέσα από αυτή την επώδυνη περιπέτεια. Υποτιμούν όμως και κάτι άλλο, ή μάλλον προτιμούν να το ξεχνάνε. Το πόσο λάθος, το πόσο καταστροφικό είναι το πρόγραμμα που σήμερα και, με τη δική τους συμφωνία και υπογραφή, εφαρμόζεται στην Ελλάδα».
Όπως είπε οι δανειστές φόρεσαν μια θηλιά που στραγγαλίζει τον ιδιωτικό τομέα, τις παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις του Έλληνα και στη συνέχεια αναρωτιούνται γιατί αυτός διαμαρτύρεται ότι πνίγεται. «Τους ρωτώ ευθέως: Θα συμφωνούσαν σε μία τέτοια πολιτική αν αφορούσε τη δική τους χώρα;» «Εμείς αυτήν τη θηλιά θα την κόψουμε. Η Ελλάδα θα πάρει ανάσα», δήλωσε.
«The New Daily Mail» 
Newsroom με πληροφορίες από το Euro2Day



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ