ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για Τέμπη: Να μας πουν την αλήθεια για το παράνομο ξυλόλιο πριν από τις εκλογές. ***** Μητσοτάκης: Η αποχή στις ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση. ***** Υπόθεση Καλλιάνου: «Προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων» των πανεπιστημιακών γιατρών καταγγέλλει ο Σύλλογος ΔΕΠ της Ιατρικής ΕΚΠΑ. ***** Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε και ο «κοντός». ***** Εννέα συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι - Έξι ανήλικοι ανάμεσά τους. ***** Π. Τσακλόγλου: Εντός διμήνου θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα για τις συντάξεις με οφειλές. ***** Χανιά: Το θηριώδες αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Eisenhower» έφτασε στη Σούδα. ***** Τζόρτζια Μελόνι: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές. ***** Οπισθοχώρηση των ουκρανικών δυνάμεων στο ανατολικό μέτωπο. ***** Ρωσία: Ετοιμάζει «σκληρή» απάντηση αν κατασχεθούν τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που έχουν παγώσει.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΝΙΚΟΛΑ ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ: ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ

«Το προσφυγικό πρόβλημα έγινε τόσο μεγάλη πρόκληση, επειδή δεν έχουμε μια παγκόσμια λύση. Ακόμα και μια ευρωπαϊκή λύση, από μόνη της δεν αρκεί. Γι’ αυτό κάθε εθνικός μονόδρομος είναι καταδικασμένος να αποτύχει» τονίζει σε συνέντευξή του στη γερμανική «Die Welt» ο Υπουργός Εξωτερικων της πΓΔΜ, Νικόλα Ντιμιτρόφ.
«Είναι απλό για ορισμένους πολιτικούς να υπόσχονται στον κόσμο απλές λύσεις, θέλοντας να κλείσουν τα σύνορα και να χτίσουν τείχη. Υπόσχονται τους παλιούς, καλούς καιρούς. Αλλά δεν μπορούν να βρεθούν λύσεις ομφαλοσκοπώντας. Μόνο με συνεργασία και βοήθεια στις χώρες προέλευσης μπορούμε εμείς στην Ευρώπη να είμαστε σίγουροι. Γι’ αυτό θα πρέπει να κάνουμε κάτι και για τη Συρία. Μπορεί να πάρει χρόνο και να κοστίσει πολιτικές καριέρες, αλλά μια μέρα θα έχουμε μια κοινή ευρωπαϊκή πολιτική» προσθέτει.
Ο Υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ τονίζει ότι το 70-80% των πολιτών της χώρας του είναι υπέρ της ένταξης στην Ε.Ε. «Ζούμε τώρα μια συγκυρία σαν του 2004, όταν λάβαμε το καθεστώς της υποψήφιας προς ένταξη χώρας. Έπρεπε λόγω της διένεξης για το ονοματολογικό να περιμένουμε πολύ. Στο μεταξύ, λάβαμε την ένατη θετική σύσταση από τις Βρυξέλλες. Τρία τέταρτα του εμπορίου μας γίνονται με την Ε.Ε. Το ίδιο μεγάλο είναι το ποσοστό των ξένων επενδυτών. Για μας δεν υπάρχει άλλο σχέδιο από την ενσωμάτωση στην Ε.Ε. Το ζήτημα της ονομασίας πρέπει να είναι δική μας απόφαση και μόνο δική μας. Κανείς δεν μας ανάγκασε να ενσωματωθούμε στη Δύση. Το 70 με 80% των πολιτών μας υποστηρίζουν και την ένταξη στο ΝΑΤΟ. Πρέπει τώρα να παρουσιάσουμε έργο. Μακροπρόθεσμα η ένταξή μας θα είναι καλή για τη σταθερότητα στη Βαλκανική» υποστηρίζει ο κ. Ντιμιτρόφ.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ