Κούλουμα στον Λόφο Φιλοπάππου για τους Αθηναίους - Λαγάνα, σαρακοστιανά και μουσικές εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα στους Δήμους της Αττικής - Γλέντι με δωρεάν λαγάνες και φασολάδα στη Θεσσαλονίκη. ***** Όαση Σίβα - ΠΑΣΟΚ: Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε εκ των προτέρων η επίσκεψη του Πρωθυπουργού; ***** Τέμπη: Σήμερα η συζήτηση στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. ***** Τζόρτζια Μελόνι - Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Δύο γυναίκες στο «τιμόνι» της Ευρώπης που στρίβει όλο και πιο δεξιά - Η Τζόρτζια Μελόνι σε ειδικό ρόλο να στρίψει το ΕΛΚ πιο δεξιά.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ

«Οι δεσμεύσεις με άλλο όνομα και άλλο περιτύλιγμα», σχολιάζει το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργικό συμβούλιο. Σε ανακοίνωσή του, το ΚΙΝ.ΑΛ. σημειώνει πως «ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να εμφανίσει στους υπουργούς του ένα γενικό πλαίσιο του σχεδίου που έχει καταθέσει στις Βρυξέλλες αλλά κρατούσε μυστικό από την ιδία του την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό. Και μίλησε γι’ αυτό σήμερα προφανώς για να μην ακούσουν γι’ αυτό πρώτη φορά στην προ ημερήσιας διάταξης στη Βουλή την Τετάρτη που έχει ζητήσει η Φώφη Γεννηματά». Το Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει ότι αναμένει να δει το κείμενο για να το αξιολογήσει.

«Αυτό που παρουσίασε ο κ. Τσίπρας είναι επί της ουσίας το άλλο όνομα των δεσμεύσεων που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με τους εταίρους, όταν τελειώσει η χρηματοδότηση τον Αύγουστο. Κι όλα αυτά πασπαλισμένα με μπόλικες υποσχέσεις, σαν αυτές που ειδικεύεται ο πρωθυπουργός αλλά ποτέ δεν τηρεί», καταλήγει το ΚΙΝ.ΑΛ.

Και..το αιχμηρό σχόλιο του Κιν. Αλλαγής στις δηλώσεις Τσίπρα για Μπουτάρη

Επίσης, εξαιρετικά αιχμηρό είναι το σχόλιο του Κινήματος Αλλαγής για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Υπουργικό συμβούλιο, για την επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

«Αναφερόμενος στη φασιστική επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη ο κ. Τσίπρας μίλησε λες και προσγειώθηκε σήμερα στην Ελλάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Ποιοι την προετοίμασαν με βίαιες λεκτικές επιθέσεις εναντίον του; Ποιοι εξαπολύουν διαρκώς, κάθε μέρα, ακραίες κατηγορίες για προδότες, και μειωμένης εθνικής συνειδήσεως Έλληνες; Ποιοι έχουν ανακηρύξει τον εαυτό τους εργολάβο τού έθνους, και επικηρύσσουν εκείνους που σκέφτονται και πράττουν διαφορετικά;». 

«Ξέχασε τις εποχές που διαγκωνιζόταν με τη Ν.Δ. στον λαϊκισμό και στα αντιμνημονιακά συνθήματα; Να του θυμίσουμε ότι ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που πρωτοστατούσε σε επιθέσεις και στις πλατείες των αγανακτισμένων αγκαλιά με τη Χρυσή Αυγή; Φθάνει πια με την υποκρισία» καταλήγει το Κίνημα

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ