ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για bonus στο Δημόσιο: Γνωστές παλαιοκομματικές τακτικές. ***** Ανδρουλάκης: Στόχος μας το ΠΑΣΟΚ να ανταγωνιστεί τη Ν.Δ. στις επόμενες εθνικές εκλογές. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Ανδρουλάκη: Η σοβαρότητα δεν κατακτιέται με την επίκλησή της. ***** Δεν παραιτείται ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ - «Θα συνεχίσω με μεγαλύτερη ένταση». ***** Γερμανία: Αρχίζει η δίκη των «Πολιτών του Ράιχ» - Σχεδίαζαν κατάλυση του πολιτεύματος.

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ

Η σορός του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής ανοιχτά της Σκύρου. Το πλήρωμα ενός αλιευτικού σκάφους από τη Σκύρο εντόπισε τη σορό του άτυχου πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, Γιώργου Μπαλταδώρου, καθώς και μερικά από τα συντρίμμια του Mirage 2000-5.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο του νησιού, γύρω στις 08:30 το πρωί, αλιευτικό σκάφος που συμμετείχε στις έρευνες εντόπισε την σορό του άτυχου πιλότου. Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, επιβεβαιώθηκαν οι πρώτες πληροφορίες ότι ο άτυχος πιλότος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες εντοπίστηκαν και συντρίμμια του αεροσκάφους ενώ εκτιμάται ότι το κουφάρι του βρίσκεται στο βυθό της θάλασσας, τουλάχιστον 300 μέτρα από την επιφάνεια. Χθες επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του Γιώργου Μπαλταδώρου όταν βρέθηκε η κάσκα του, το κιτ επιβίωσης και η μικρή σωστική λέμβος που διαθέτουν τα Μιράζ στο cockpit.



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ