ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για Τέμπη: Να μας πουν την αλήθεια για το παράνομο ξυλόλιο πριν από τις εκλογές. ***** Μητσοτάκης: Η αποχή στις ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση. ***** Υπόθεση Καλλιάνου: «Προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων» των πανεπιστημιακών γιατρών καταγγέλλει ο Σύλλογος ΔΕΠ της Ιατρικής ΕΚΠΑ. ***** Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε και ο «κοντός». ***** Εννέα συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι - Έξι ανήλικοι ανάμεσά τους. ***** Π. Τσακλόγλου: Εντός διμήνου θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα για τις συντάξεις με οφειλές. ***** Χανιά: Το θηριώδες αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Eisenhower» έφτασε στη Σούδα. ***** Τζόρτζια Μελόνι: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές. ***** Οπισθοχώρηση των ουκρανικών δυνάμεων στο ανατολικό μέτωπο. ***** Ρωσία: Ετοιμάζει «σκληρή» απάντηση αν κατασχεθούν τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που έχουν παγώσει.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ

Την εισβολή κουκουλοφόρων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και την επίθεση στην καθηγήτρια Μαίρη Μπόση καταδικάζουν με ανακοινώσεις τους ο ΣΥΡΙΖΑ και το Υπ. Παιδείας.
«Η επίθεση στην καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιά, Μαίρη Μπόση, είναι απολύτως καταδικαστέα. Ενέργειες τέτοιου είδους στρέφονται ενάντια στο δημόσιο πανεπιστήμιο και στρώνουν τον δρόμο σε λογικές αυταρχισμού και ιδιωτικοποίησης», αναφέρεται χαρακτηριστικά από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Από την πλευρά του το Υπουργείο Παιδείας καταδικάζει την εισβολή κουκουλοφόρων σε αίθουσα του Πανεπιστημίου Πειραιώς και την επίθεση εναντίον της καθηγήτριας Μαίρης Μπόση την ώρα της διδασκαλίας. «Τέτοια φαινόμενα δεν έχουν θέση ούτε στην κοινωνία ούτε στον πανεπιστημιακό χώρο» υπογραμμίζεται. 
Η επίθεση  έγινε το πρωί, όταν περίπου 10 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στην αίθουσα που έκανε μάθημα στους τριτοετείς φοιτητές του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών πανεπιστημίου Πειραιά η καθηγήτρια Μαίρη Μπόση.
Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στην καθηγήτρια περιλούζοντάς την με μπογιές, ενώ την απείλησαν ότι την επόμενη φορά «θα πάθει χειρότερα»! 
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ