ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης στο Euractiv: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που λέμε Σύγχρονη Αριστερά, που καλύπτει άνετα όλη την Κεντροαριστερά, υπογραμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συν...


Θεσσαλονίκη: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ., δίπλα σε παιδική χαρά η δολοφονία του 41χρονου. ***** Πέθανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου. ***** Λιβαδειά: Θλίψη για 15χρονη, βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της. ***** Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 1.167.345,33 Ευρώ - Στη Φλώρινα παίχτηκε το δελτίο. ***** Ενδοοικογενειακή βία: Έξι συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. ***** Κ. Μητσοτάκης: Παρακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου. ***** Στη Μητρόπολη Αθηνών θα παρακολουθήσει την Ανάσταση η ΠτΔ. ***** Eurovision 2024: Οι διοργανωτές θα αφαιρούν παλαιστινιακές σημαίες ή σύμβολα. ***** ΗΠΑ: Πιέσεις από Δημοκρατικούς βουλευτές στον Μπάιντεν να αναστείλει τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ.

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΣΕΝΤΕΝΟ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα έχει διανύσει πολύ δρόμο από την αρχή της κρίσης, υπογράμμισε ο νέος επικεφαλής του Eurogroup Μάριο Σεντένο, μετά τη συνάντηση με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Πέτερ ΑλτμάιερΌπως ανέφερε, το Eurogroup αναμένει την αξιολόγηση των θεσμών, «αλλά παραμένουμε πολύ αισιόδοξοι με την προοπτική η Ελλάδα να προχωρήσει με το πρόγραμμα». 
Μιλώντας στη Φρανκφούρτη, ο κ. Σεντένο υπογράμμισε ότι κοινός στόχος είναι η ενίσχυση του ευρώ, για τον οποίο παρουσιάζεται ένα μοναδικό παράθυρο ευκαιρίας. Η δουλειά μας να θωρακίσουμε το κοινό νόμισμα από μελλοντικές κρίσεις δεν έχει ολοκληρωθεί, τόνισε. 
Πρώτος στόχος είναι η ολοκλήρωση της τραπεζικής ένωσης, είπε. Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ένωση δημοσιονομικών μεταβιβάσεων. Η ολοκλήρωση της τραπεζικής ένωσης θα στείλει ισχυρό σινιάλο σε ιδιώτες και επιχειρήσεις ότι μπορούν να συνεχίσουν να επενδύουν στην Ευρώπη, συμπλήρωσε. Επίσης, θα πρέπει να ενισχυθεί ο ρόλος του ESM στη διαχείριση μελλοντικών κρίσεων. Παράλληλα, τόνισε ότι χρειάζεται και ένας Ευρωπαίος υπουργός Οικονομικών, «αλλά αυτό είναι ένα μελλοντικό βήμα».  
Σε σχέση με την πανευρωπαϊκή εγγύηση καταθέσεων, τόνισε ότι δεν θα πρέπει να οδηγήσει σε αποδυνάμωση των εθνικών εγγυοδοτικών σχημάτων. Στο σημείο αυτό, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Πέτερ Αλτμάιερ σημείωσε ότι «θα χρειαστούν χρόνια» έως ότου τεθεί σε εφαρμογή.
Τέλος, ο πρόεδρος του Eurogroup, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε ότι δεν υπάρχει συζήτηση για αύξηση του ορίου του 3% στα ελλείμματα των χωρών-μελών της Ευρωζώνης.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ