ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για Τέμπη: Να μας πουν την αλήθεια για το παράνομο ξυλόλιο πριν από τις εκλογές. ***** Μητσοτάκης: Η αποχή στις ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση. ***** Υπόθεση Καλλιάνου: «Προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων» των πανεπιστημιακών γιατρών καταγγέλλει ο Σύλλογος ΔΕΠ της Ιατρικής ΕΚΠΑ. ***** Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε και ο «κοντός». ***** Εννέα συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι - Έξι ανήλικοι ανάμεσά τους. ***** Π. Τσακλόγλου: Εντός διμήνου θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα για τις συντάξεις με οφειλές. ***** Χανιά: Το θηριώδες αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Eisenhower» έφτασε στη Σούδα. ***** Τζόρτζια Μελόνι: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές. ***** Οπισθοχώρηση των ουκρανικών δυνάμεων στο ανατολικό μέτωπο. ***** Ρωσία: Ετοιμάζει «σκληρή» απάντηση αν κατασχεθούν τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που έχουν παγώσει.

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΝΤΟΜΠΡΟΒΣΚΙΣ: ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΦΙΚΤΗ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΩΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Απολύτως εφικτή θεωρεί ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις τη συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο ως τις 4 Δεκεμβρίου και την ολοκλήρωση της γ' αξιολόγησης έως τον Ιανουάριο. Τα παραπάνω ανέφερε, απαντώντας σε ερώτηση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρη Παπαδημούλη στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.
Ο Ντομπρόβσκις είπε ακόμη ότι η ελληνική οικονομία πηγαίνει πολύ καλά, τα μέτρα υπεραποδίδουν και πως η διανομή του κοινωνικού μερίσματος είναι εντός των στόχων.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ