ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Ε. ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ: ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

Αίσθηση προκάλεσε μία φράση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, η οποία υποστήριξε ότι πλέον δεν υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε από τα σκουπίδια. «Η κυβέρνηση έχει κοινωνική δικαιοσύνη, το έχει αποδείξει. Οι άνθρωποι που υπέφεραν σήμερα τουλάχιστον έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους και βλέπουν φως στο τούνελ» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Πάμε πολύ καλά , ο κάθε υπουργός από εμάς έχει την υποχρέωση να δουλεύει για να πετύχει και να βάλει ένα λιθαράκι σε αυτό τον δρόμο προς την ανάπτυξη. Αυτός είναι ο στόχος μας και θα το καταφέρουμε» επεσήμανε η κ. Κουντουρά.
«Δεν αρκεί ένα πιάτο φαγητό» της επεσήμανε ο Γιώργος Αυτιάς.
«Υπήρχαν άνθρωποι που το 2014 δεν είχαν να φάνε, έτρωγαν από τα σκουπίδια», είπε η υπουργός Τουρισμού
«Και είναι επιτυχία ότι δεν τρώνε από τα σκουπίδια;» την ο Γ. Αυτιάς.
«Ναι, είναι επιτυχία. Εκεί που μας έφεραν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Παραλάβαμε μια χρεοκοπημένη χώρα και μέσα σε 2,5 χρόνια, τουλάχιστον ο Έλληνας ζει αξιοπρεπώς», απάντησε.
«Στη δική μας διακυβέρνηση και μέχρι να βγούμε από την επιτροπεία έχουμε φέρει την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, σε θέσεις εργασίας, σε εξαγωγές, σε επιχειρήσεις , στον τουρισμό. Θα πρέπει να δείτε την καλή πλευρά και τι έχουμε πετύχει. Και όλοι θα κριθούμε επί τους αποτελέσματος και επί της δουλειάς μας» κατέληξε η κ. Κουντουρά.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ