Κούλουμα στον Λόφο Φιλοπάππου για τους Αθηναίους - Λαγάνα, σαρακοστιανά και μουσικές εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα στους Δήμους της Αττικής - Γλέντι με δωρεάν λαγάνες και φασολάδα στη Θεσσαλονίκη. ***** Όαση Σίβα - ΠΑΣΟΚ: Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε εκ των προτέρων η επίσκεψη του Πρωθυπουργού; ***** Τέμπη: Σήμερα η συζήτηση στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. ***** Τζόρτζια Μελόνι - Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Δύο γυναίκες στο «τιμόνι» της Ευρώπης που στρίβει όλο και πιο δεξιά - Η Τζόρτζια Μελόνι σε ειδικό ρόλο να στρίψει το ΕΛΚ πιο δεξιά.

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ VD

Αρχίζει στο Κερατσίνι η συγκέντρωση για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Προγραμματίζεται δε πορεία και συναυλία. Η συγκέντρωση γίνεται στο σημείο όπου δολοφονήθηκε, από εκεί θα πορευτούν στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας και θα καταλήξουν στο Καστράκι, απέναντι από την πύλη Ε2 του πειραϊκού λιμανιού, όπου στις 20:00 θα ξεκινήσει συναυλία με τίτλο «Πώς ανέχεσαι να ζεις μαζί τους;», με ελεύθερη είσοδο.

Υπενθυμίζεται ότι τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο καθ' ομολογίαν δράστης Γιώργος Ρουπακιάς βρίσκεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφού έχει συμπληρωθεί το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης.



Ο δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος επεσήμανε ότι οι εκδηλώσεις μνήμης που πραγματοποιούνται για τον Παύλο Φύσσα «μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν τη συλλογική απάντηση της κοινωνίας που δεν ξεχνά και δεν φοβάται τον φασισμό». 

«Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα, οι γειτονιές του Παύλου, πόλεις προσφυγικές και με μεγάλη ιστορία αντιφασιστικών αγώνων και εργατικών διεκδικήσεων, οφείλουν και θα δώσουν πρώτες το σύνθημα ενάντια στην ατιμωρησία, τον νεοναζισμό και τον ρατσισμό. Τώρα έχουμε ακόμα περισσότερους λόγους να αγωνιζόμαστε και να αντιστεκόμαστε, γιατί τώρα πρέπει να ξεμπερδεύουμε μια και καλή με τους δολοφόνους και νοσταλγούς του ναζισμού», σημείωσε.

Ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, αναφερόμενος στην επέτειο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και τη δίκη της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι: «Χρειάστηκε η δολοφονία ενός νέου ανθρώπου από τη συμμορία της Χρυσής Αυγής για να αποκαλυφθεί σε όλο της το εύρος η εγκληματική της δράση». «Η τέταρτη επέτειος», πρόσθεσε, «βρίσκει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της ελεύθερους και τα θύματα της αδικαίωτα», πρόσθεσε.

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ