ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ.

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΒΑΓΟΝΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ PARSONS GREEN


Ένα μεγάλο πλαστικό δοχείο εξερράγη μέσα σε βαγόνι του μετρό στον σταθμό Parsons Green του δυτικού Λονδίνου, όπως μετέδωσε στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Sun και η free press εφημερίδα Metro της βρετανικής πρωτεύουσας που φιλοξενούν και φωτογραφίες.
Ο συγκεκριμένος σταθμός του μετρό ανήκει στην γραμμή District Line του υπόγειου σιδηροδρόμου. Ρεπόρτερ της Metro έκανε λόγο για ανθρώπους που φέρουν εγκαύματα στο πρόσωπο.


Εξαιτίας του πανικού που επικράτησε πολλοί επιβάτες ποδοπατήθηκαν μέσα στο σταθμό, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα. Ένοπλοι αστυνομικοί μετέβησαν επί τόπου.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ