ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΣΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο κ. Καμίνης έχει ήδη επικοινωνήσει σχετικώς με ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον επικεφαλής του ''Ποταμιού'' Σταύρο ΘεοδωράκηΗ εκλογή για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας της ΔΗΣΥ θα γίνει τον Οκτώβριο και δεν έχει γίνει γνωστό επί του παρόντος εάν ο κ. Καμίνης συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του Δημάρχου.
Συνεργάτες της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ σχολίαζαν ότι ο κ. Καμίνης είναι καλοδεχούμενος στην μάχη, όπως και κάθε υποψηφιότητα που προσθέτει και δεν αφαιρεί στην προσπάθεια για την δημιουργία μιας νέας Κεντροαριστερής παράταξης.
Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Καμίνη, θα θέσει υποψηφιότητα υπό τρεις προϋποθέσεις: Διαφάνεια, Ανοιχτές διαδικασίες και όχι ασφυκτικές προθεσμίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα πραγματοποιήσει γύρο τηλεφωνικών επαφών με όλους τους εμπλεκόμενους, Φώφη Γεννηματά, Θ. Θεοχαρόπουλο, Γ. Παπανδρέου, καθώς και με τον Στ. Θεοδωράκη.  
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ