Ευρωκοινοβούλιο: Επιστολή Κούλογλου στην Μέτσολα για τα Τέμπη και τις υποκλοπές. ***** Σαρλ Μισέλ: Αν θέλουμε ειρήνη, πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο - Άλλα 5 δισ. ευρώ από την Ε.Ε. για τη στρατιωτική στήριξη της Ουκρανίας. ***** Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος να ήταν εντελώς δική μας». ***** Γάζα: Σκοτώθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς κατά την διάρκεια ισραηλινής επιχείρησης. ***** Τραμπ: Δεν εξασφάλισε εγγύηση ύψους 454 εκατ. δολαρίων για έφεση στην υπόθεση απάτης.

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΑΠΟ ΧΡ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

Στις 5 Δεκεμβρίου θα εκδικαστεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) η προσφυγή στην οποία προχώρησαν ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης και άλλα τρία άτομα του παλαιού διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού, ζητώντας να ανασταλούν και να ακυρωθούν όλες οι σχετικές αποφάσεις για την εκκαθάρισή του.
«Προσφύγαμε κατά του ελληνικού δημοσίου, του νόμου 4482/2017 και της υπουργικής απόφασης με την οποία διορίστηκαν τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού, ο γενικός διευθυντής και ο ορκωτός λογιστής-ελεγκτής», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο κ. Στεφανίδης.
Στην αίτηση που κατατέθηκε στο ΣτΕ ζητείται να παγώσει με προσωρινή διαταγή η διαδικασία εκκαθάρισης του οργανισμού, καθώς και η μεταβίβαση των μετοχών στη νεοσυσταθείσα εταιρεία Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ Α.Ε.), που αναμένεται να λειτουργήσει τον Δεκέμβριο του 2019.
Οι προσφεύγοντες υποστηρίζουν ότι η διαδικασία που τηρήθηκε έως τώρα στον ΟΑΣΘ, αλλά και αυτή που είναι ακόμη σε εξέλιξη, αντιβαίνει στα άρθρα 5, 17, 25 και 106 του Συντάγματος, που αφορούν την ελευθερία στην προσωπική και οικονομική ζωή της χώρας, την προστασία της ιδιοκτησίας στην έννοια της οποίας περιέχονται και οι μετοχές, τα δικαιώματα των πολιτών στο κράτος δικαίου και η μέριμνα του κράτους για την προστασία και τον συντονισμό της οικονομικής δραστηριότητας.
Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι το νομοθετικό πλαίσιο διάλυσης του ΟΑΣΘ προσκρούει και στον κανονισμό 1370/2007 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «για τις δημόσιες επιβατικές σιδηροδρομικές και οδικές μεταφορές.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ