ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΙΙ»

Δ εκάδες χιλιάδες ενδιαφερόμενοι επισκέφθηκαν, από νωρίς το πρωί, την ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αίτησης για επιδότηση από το πρόγραμ...

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ «ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ» ΤΗΣ G20

Ενώ οι πολιτικοί ηγέτες εισέρχονται στην τελευταία ημέρα των συζητήσεων της G20 στο Αμβούργο, οι αξιωματούχοι προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στα θέματα σχετικά με το εμπόριο και την κλιματική αλλαγή. Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, τόνισε ότι οι έως τώρα οι συζητήσεις υπήρξαν πολύ δύσκολες. Οι διαπραγματευτές εργάζονταν όλη νύχτα προκειμένου να οδηγηθούν σε συμβιβασμό στο τελικό κοινό ανακοινωθέν της G20.
Οι ηγέτες προσπαθούν σκληρά να βρουν κοινό έδαφος με τις Ηνωμένες Πολιτείες, έπειτα από την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αποσυρθεί από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, τον προηγούμενο μήνα. Ένα ξεχωριστό ζήτημα προκύπτει από την απόφαση του Τραμπ να στραφεί στον προστατευτισμό. Αν και ο πρόεδρος είπε ότι δεν είναι αντίθετος με το εμπόριο συνολικά, οποιαδήποτε εμπορική συμφωνία θα πρέπει να προστατεύει απόλυτα την αμερικανική βιομηχανία.
«Οι συζητήσεις είναι πολύ δύσκολες και δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι σχετικά με αυτό» επεσήμανε η Μέρκελ. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ελπίζει οι διαφορές με τις ΗΠΑ να μην επηρεάσουν τις δεσμεύσεις που έγιναν από άλλα κράτη.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail''
 Newsroom

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ