ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ταλαιπωρία σήμερα για το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας, λόγω της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιούν εργαζόμενοι στο Μετρό. Σε σχετική του ανακοίνωση το Σωματείο δηλώνει πως δεν θα επιτρέψει «να μπουν οι αστικές συγκοινωνίες στον πάγκο του…. κέρδους και της ιδιωτικοποίησης»...

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

ΚΥΠΡΙΑΚΟ: ΠΡΟΤΑΣΗ Ν. ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ

Πρόταση για την κατάργηση της Συνθήκης των Εγγυήσεων και των παρεμβατικών δικαιωμάτων, αλλά και για τη δημιουργία μηχανισμού παρακολούθησης και υλοποίησης των όποιων συμφωνιών, κατέθεσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για το Κυπριακό στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας, σύμφωνα με αναρτήσεις του ΥΠΕΞ στο Twitter.
Η συζήτηση ξεκίνησε το πρωί με το κεφάλαιο «Ασφάλεια και Εγγυήσεις», από το σημείο δηλαδή όπου σταμάτησαν οι συνομιλίες στη Γενεύη, τον περασμένο Ιανουάριο, πριν η Τουρκία αποχωρήσει από το τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Οι εργασίες της διάσκεψης θα συνεχιστούν και το βράδυ. Όπως δήλωσε νωρίτερα ο ιδικός απεσταλμένος του γ.γ. του ΟΗΕ για την Κύπρο Έσπεν Μπαρθ Άιντε, αναφερόμενος στις πρώτες συζητήσεις στο πλαίσιο της διάσκεψης, «Είχαμε μια καλή, εποικοδομητική αρχή».
Ο ίδιος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, σημείωσε ότι το προσχέδιο εγγράφου του για τα θέματα της ασφάλειας και των εγγυήσεων δεν έχει αποσυρθεί, αλλά δεν αποτελεί κοινό έγγραφο μεταξύ των δύο μερών και δεν το χρησιμοποιούν ως πλατφόρμα. Παράλληλα, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΟΗΕ για πολιτικές υποθέσεις Τζέφρι Φέλτμαν αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξη Τύπου ότι ο γ.γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες θα μεταβεί στο Κραν Μοντάνα αυτήν την εβδομάδα.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ