ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΚΥΠΡΙΑΚΟ: ΠΡΟΤΑΣΗ Ν. ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ

Πρόταση για την κατάργηση της Συνθήκης των Εγγυήσεων και των παρεμβατικών δικαιωμάτων, αλλά και για τη δημιουργία μηχανισμού παρακολούθησης και υλοποίησης των όποιων συμφωνιών, κατέθεσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για το Κυπριακό στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας, σύμφωνα με αναρτήσεις του ΥΠΕΞ στο Twitter.
Η συζήτηση ξεκίνησε το πρωί με το κεφάλαιο «Ασφάλεια και Εγγυήσεις», από το σημείο δηλαδή όπου σταμάτησαν οι συνομιλίες στη Γενεύη, τον περασμένο Ιανουάριο, πριν η Τουρκία αποχωρήσει από το τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Οι εργασίες της διάσκεψης θα συνεχιστούν και το βράδυ. Όπως δήλωσε νωρίτερα ο ιδικός απεσταλμένος του γ.γ. του ΟΗΕ για την Κύπρο Έσπεν Μπαρθ Άιντε, αναφερόμενος στις πρώτες συζητήσεις στο πλαίσιο της διάσκεψης, «Είχαμε μια καλή, εποικοδομητική αρχή».
Ο ίδιος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, σημείωσε ότι το προσχέδιο εγγράφου του για τα θέματα της ασφάλειας και των εγγυήσεων δεν έχει αποσυρθεί, αλλά δεν αποτελεί κοινό έγγραφο μεταξύ των δύο μερών και δεν το χρησιμοποιούν ως πλατφόρμα. Παράλληλα, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΟΗΕ για πολιτικές υποθέσεις Τζέφρι Φέλτμαν αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξη Τύπου ότι ο γ.γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες θα μεταβεί στο Κραν Μοντάνα αυτήν την εβδομάδα.
ΑΜΠΕ





''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ