ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ - ΝΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Ο ι Έλληνες πέρασαν από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα προσαρμογής την τελευταία οχταετία και κατάφεραν να βελτιώσουν αισθητά τα δημοσιονομικ...

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ

Προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν δύο πανομοιότυπες αποφάσεις που απορρίπτουν αγωγές αποζημίωσης ομολογιούχων του ελληνικού Δημοσίου διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Την εισαγγελική έρευνα προκάλεσε η αναφορά - καταγγελία του δικηγόρου Γιάννη Κυριακόπουλου στον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημητρη Παπαγγελόπουλο και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, σύμφωνα με την οποία σε διάστημα ενός μήνα εκδόθηκαν δύο απορριπτικές αποφάσεις για ομολογιούχους του ελληνικού Δημοσίου, από διαφορετικές συνθέσεις.
Ωστόσο, όπως αναφέρει η καταγγελία, το σκεπτικό των αποφάσεων αποτελεί πιστή αντιγραφή η μία της άλλης. Και στις δύο υποθέσεις, οι ομολογιούχοι στρέφονταν κατά της ίδιας τράπεζας. 
«Δεν μπορούμε να δεχτούμε να βγαίνουν αποφάσεις copy - paste για υποθέσεις που αφορούν εντελώς διαφορετικά πραγματικά περιστατικά και ζητάμε από τη Δικαιοσύνη να διερευνήσει το ζήτημα» τονίζει ο κ. Κυριακόπουλος, προσθέτοντας πως εάν χρειαστεί θα προσφύγουν ακόμα και ενώπιον των ευρωπαϊκών αρχών. 
ΑΜΠΕ   
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ