Ευρωκοινοβούλιο: Επιστολή Κούλογλου στην Μέτσολα για τα Τέμπη και τις υποκλοπές. ***** Σαρλ Μισέλ: Αν θέλουμε ειρήνη, πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο - Άλλα 5 δισ. ευρώ από την Ε.Ε. για τη στρατιωτική στήριξη της Ουκρανίας. ***** Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος να ήταν εντελώς δική μας». ***** Γάζα: Σκοτώθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς κατά την διάρκεια ισραηλινής επιχείρησης. ***** Τραμπ: Δεν εξασφάλισε εγγύηση ύψους 454 εκατ. δολαρίων για έφεση στην υπόθεση απάτης.

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ν.Δ.: ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

«Σε προχθεσινή του συνέντευξη, ο κ. Τσίπρας αρνήθηκε ότι υπάρχει υπερφορολόγηση λέγοντας ότι ''έχει αυξήσει μόνο μία μονάδα το Φ.Π.Α.''. Σε μια προσπάθεια, ελπίζουμε όχι μάταιη, να επαναφέρουμε τον πρωθυπουργό της χώρας σε μια στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα, του θυμίζουμε τους φόρους που έχει επιβάλλει, οι οποίοι δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 26!», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, αναφερόμενη στη συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη ο Πρωθυπουργός στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
Η Πειραιώς σχολιάζει ότι «ο κ. Τσίπρας μας έφερε στο μυαλό κάτι που είχε πει ο Ουίνστον Τσώρτσιλ για έναν πολιτικό της εποχής του: ''Μια φορά συναντήθηκε τυχαία με την αλήθεια και έκανε ότι δεν την πρόσεξε''». Τονίζει επίσης ότι στις αυξήσεις φόρων «δεν υπολογίζονται οι περικοπές στις συντάξεις. Όσες έγιναν και όσες έχει ήδη συμφωνήσει να γίνουν».
Η Ν.Δ. επισημαίνει ότι: «Ο κ. Τσίπρας εξελέγη με υποσχέσεις για παροχές 12 δισ. και φόρτωσε τους πολίτες με μέτρα 12,5 δισ. Εξελέγη με σημαία τη μάχη κατά της λιτότητας και τελικώς επέβαλε οκτώ φορές μεγαλύτερη από όσο του είχε ζητηθεί και καμαρώνει κι από πάνω. Εξελέγη τάζοντας ότι ''με ένα νόμο και ένα άρθρο θα καταργήσει τα Μνημόνια'', έφερε ένα τρίτο αχρείαστο και τώρα έχει συμφωνήσει σε ένα τέταρτο και μάλιστα χωρίς χρηματοδότηση». 
«Ο κ. Τσίπρας μπορεί να συνεχίσει να ζει στο σύννεφο αλαζονείας και αυταρέσκειας που βρίσκεται σήμερα. Και να επαίρεται ότι ο κόσμος τον στηρίζει. Οι πολίτες, που πληρώνουν τις συνέπειες της πολιτικής του, θα δώσουν την απάντησή τους», καταλήγει η Ν.Δ.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ