ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΚΑΘΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ


«Η μόνη λύση είναι εκλογές, εκλογές το ταχύτερο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στην κυβέρνηση και με αφορμή την πρότασή της για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υγεία. Όπως είπε: «Κάθε φορά που βρίσκονται σε αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση εξαγγέλλουν και μια εξεταστική επιτροπή». «Η θέση μας είναι κρυστάλλινη: Διαφάνεια για όλα, διαφάνεια παντού και για τα πάντα», πρόσθεσε.
Κατά τον κ. Μητσοτάκη, πρέπει να γίνουν εκλογές γιατί «δεν αξίζει η Ελλάδα να μπει σε περιπέτεια και να τα χάσει όλα, επειδή κυβερνάται από παρακμιακές δυνάμεις που θέλουν να κρατήσουν την εξουσία με οποιοδήποτε κόστος για τους πολίτες». «Εμείς είμαστε έτοιμοι. Έχουμε σχέδιο. Έχουμε τόλμη. Ενώνουμε τους Έλληνες. Και ξέρουμε πως το μέλλον δεν περιμένει», συνέχισε.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. σημείωσε ότι οι κυβερνώντες χαρακτηρίζονται από ανικανότητα, επιπολαιότητα και πολιτική ανεντιμότητα. «Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα παράγει εδώ και μήνες ανασφάλεια και αβεβαιότητα στο εσωτερικό. Η αξιολόγηση δεν κλείνει. Η εμπιστοσύνη των πολιτών εξανεμίζεται. Η ύφεση επέστρεψε. Οι επενδύσεις δεν έρχονται. Και τώρα τελευταία υπάρχει και εξαγωγή τρομοκρατικών δεμάτων στο εξωτερικό», συμπλήρωσε.
Τέλος, παρατήρησε ότι η ανασφάλεια κυριαρχεί παντού, οι κίνδυνοι μεγαλώνουν και «η χώρα είναι μετέωρη και πάει να γίνει παρίας», ενώ διεμήνυσε: «Δεν θα το επιτρέψουμε».
''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ