ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης στο Euractiv: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που λέμε Σύγχρονη Αριστερά, που καλύπτει άνετα όλη την Κεντροαριστερά, υπογραμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συν...


Με λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε η Ανάσταση - Ανάσταση στο Νέο Κόσμο με εκατοντάδες εκρηκτικά. ***** Στ. Κασσελάκης: Καταδίκη του επεισοδίου με τον φρουρό του Προξένου στην Ιερουσαλήμ - Ελεύθερος ο Έλληνας φρουρός που συνελήφθη στην τελετή του Αγίου Φωτός. ***** Αγία Παρασκευή: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα. ***** Χαμάς: «Καμία συμφωνία χωρίς να σταματήσει ο πόλεμος» - Συγγενείς ομήρων ζητούν την παραίτηση Νετανιάχου - Χαμάς: «Καμία εξέλιξη» στις συνομιλίες στο Κάιρο - Πληροφορίες για απελευθέρωση 33 ομήρων. ***** Ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας καλεί όλες τις χώρες του κόσμου να αναγνωρίσουν την Παλαιστίνη. ***** Επίθεση με μαχαίρι από 16χρονο στην Αυστραλία - Έπεσε νεκρός από πυρά Αστυνομικών ***** Επίσημη επίσκεψη στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ - Είναι η πρώτη επίσκεψη του Κινέζου Προέδρου στην Ευρώπη από το 2019.

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗ



Επεισόδια μεταξύ αγροτών και αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκαν έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην πλατεία Βάθη, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το αγροτικό συλλαλητήριο. Αγρότες εκτόξευσαν αντικείμενα και κινήθηκαν κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ που έχουν παραταχθεί μπροστά στην είσοδο του υπουργείου, ενώ κάποιοι εξ αυτών επιτέθηκαν με μαγκούρες στις κλούβες της αστυνομίας.
Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με τη ρίψη χημικών, ενώ προσπάθησαν να απωθήσουν τους διαδηλωτές, οι οποίοι διασκορπίστηκαν στους δρόμους γύρω από την πλατεία Βάθη.
Υπενθυμίζεται ότι εκατοντάδες αγρότες από την Κρήτη έφθασαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο συλλαλητήριο. Οι αγρότες διαμαρτύρονται για το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τις τιμές των αγροτικών προϊόντων και το κόστος παραγωγής, ενώ ζητούν από την κυβέρνηση τη λήψη μέτρων για τη στήριξη του αγροτικού τομέα.
Κλειστοί λόγω της κινητοποίησης είναι οι δρόμοι περιμετρικά της πλατείας Βάθη.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ