ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Μητσοτάκης: «Βήμα-βήμα οι υποδομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας βελτιώνονται». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Μηνύματα αισιοδοξίας από δημοσκοπήσεις και περιοδείες. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Επέλεξε να στοχοποιήσει με ψέματα για μια ακόμη φορά τον Κασσελάκη. ***** Ο Κασσελάκης μπήκε στα γραφεία της Ν.Δ. στο Κιλκίς. ***** Στ. Κασσελάκης: « Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να είναι ο ίδιος με τον ΣΥΡΙΖΑ του 2015». ***** Νίκος Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι όμηροι και ευάλωτοι στην κλιματική αλλαγή».

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΩΣ 650 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2,2 ΕΚΑΤ. ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ

Νέα επιβάρυνση περιμένει πάνω από 2,2 εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μηχανών οι οποίοι θα περιμένουν τις επόμενες ημέρες το «μπιλιετάκι» της εφορίας γιατί ήταν «ξεχασιάρηδες». Στο στόχαστρο μπαίνουν 1,2 εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και 1 εκατομμύριο ιδιοκτήτες μηχανών. Τα ποσά που πρέπει να πληρώσουν ξεκινούν από 150 ευρώ και μπορεί να φτάσουν ως και τα 650 ευρώ συνολικά.
Πρόκειται για όσους είτε δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ, είτε δεν έχουν ασφαλίσει το όχημά τους. Για όσους δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ το πρόστιμο είναι 150 ευρώΓια εκείνους που δεν έχουν ασφάλεια το πρόστιμο είναι 250 ευρώ και στην περίπτωση που δεν πληρώσουν μέσα σε διάστημα 8 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν το ειδοποιητήριο το πρόστιμο διπλασιάζεται στα 500 ευρώ
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ειδήσεις» αυτοί που πρώτοι αναμένεται να λάβουν τα ειδοποιητήρια για να πληρώσουν είναι όσοι έχουν όχημα με πρώτη άδεια κυκλοφορίας από 1/1/1996 και ύστερα. Η καθυστέρηση της διασταύρωσης αυτοκινήτων με πρώτη Άδεια Κυκλοφορίας πριν το 1995 έγκειται στο γεγονός πως έχουν εντοπιστεί χιλιάδες οχήματα της δεκαετίας του ’60, του ’70, του ’80 και του ’90 τα οποία το σύστημα «βλέπει» ότι κυκλοφορούν ενώ στην πραγματικότητα να έχουν καταστραφεί. Ο λόγος είναι ότι όλες οι μεταβολές στο παρελθόν γίνονταν χειρόγραφα και τώρα δεν υπάρχουν online στοιχεία.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ