ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΖΗΤΗΜΑ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣΚ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Εναλλακτικό υποψήφιο για τη θέση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου πρότεινε και επισήμως η Πολωνία, καθώς η κυβέρνηση της Βαρσοβίας αρνείται να στηρίξει τον Ντόναλντ Τουσκ, εν όψει της απόφασης για την ανανέωση ή μη της θητείας του. Η πολωνική κυβέρνηση πρότεινε ως πρόεδρο τον 68χρονο ευρωβουλευτή Γιάτσε Σαριούζ Βόλσκι, όπως ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Εξωτερικών.
Στις 9 Μαρτίου, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα κληθεί να αποφασίσει για την ανανέωση της θητείας του Τουσκ στη θέση του προέδρου. Η συντηρητική κυβέρνηση της Βαρσοβίας έχει δηλώσει «κατηγορηματικά» ότι δεν θα στηρίξει τον πρώην Πολωνό πρωθυπουργό στην προσπάθεια του να παραμείνει στο «τιμόνι» του Συμβουλίου. Ωστόσο, υπέρ της υποψηφιότητάς του φαίνεται πως τάσσεται το σύνολο των κρατών - μελών της Ε.Ε.
Το κυβερνών κόμμα «Νόμος και Δικαιοσύνη» κατηγορεί τον Τουσκ ότι παραβίασε την «αρχή της ουδετερότητας» και προσπάθησε να προσφέρει στήριξη στην πολωνική αντιπολίτευση. Σημειώνεται ότι ο ίδιος είναι ιδρυτής και επικεφαλής του αντιπολιτευόμενου κόμματος «Πολιτική Πλατφόρμα». Ο Τουσκ διατέλεσε πρωθυπουργός της Πολωνίας από το 2007 έως το 2014, όταν και ανέλαβε καθήκοντα προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
ΑΜΠΕ/Reuters/Γαλλικό Πρακτορείο
''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ