ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κλειστοί δρόμοι σήμερα 26/4 στο κέντρο της Αθήνας, για την διεξαγωγή Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας σε περιοχές των Δήμων Μεγαρέων, Μαραθώνος, Λαυρεωτικής, Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας και Αθηναίων. ***** «Χέρι - χέρι» με τον Ιερώνυμο για τις ψήφους της Δεξιάς του Κυρίου. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ο Μητσοτάκης χαμήλωσε τον πήχη για τις ευρωεκλογές -Το μόνο λάθος που αναγνωρίζει ο Μητσοτάκης στην τραγωδία των Τεμπών είναι η επικοινωνιακή διαχείριση. ***** Απόπειρα αναβίωσης του «αντί-ΣΥΡΙΖΑ» μετώπου βλέπει η Κουμουνδούρου με «καλπάζουσα απήχηση Κασσελάκη». ***** Κασσελάκης: «Δεν θα σοκαριστείτε με το πόθεν έσχες μου - Πριν τις Ευρωεκλογές τα περιουσιακά μου στοιχεία». ***** Τραγωδία στην Ελευσίνα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 31χρονος - Τραυματίας ένας 25χρονος. ***** Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν αγορά όπλων 6 δισ. ευρώ για την Ουκρανία.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

TELEGRAPH: «ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ»

Η Ελλάδα θα αποβληθεί προς παραδειγματισμό άλλων χωρών
Σύντομα η Eυρωζώνη θα αναγκαστεί να αποβάλλει την Ελλάδα, ως παραδειγματισμό για άλλες χώρες, εκτιμά αρθρογράφος της TelegraphΟ Σάιμον Χέφερ υποστηρίζει ότι όσοι επιμένουν για την παραμονή της Μ. Βρετανίας στην Ε.Ε. θα πρέπει να κοιτάξουν τη λυπηρή κατάσταση της Ελλάδας πριν πλέξουν το εγκώμιο της Ένωσης, όπως αναφέρει ο τίτλος του άρθρου του.
Δεν αποτέλεσαν έκπληξη τα νέα της περασμένης εβδομάδας, ότι η ελληνική οικονομία παραμένει καταστροφική παρά τα ειδικά μέτρα και τα προγράμματα διάσωσης, γράφει ο Χέφερ, συμπληρώνοντας ότι τα χρέη της Ελλάδας είναι αδύνατο να πληρωθούν, η χώρα λειτουργεί μετά βίας και μεγάλες περιοχές της χώρας της ερημώνουν. «Δεν θα έπρεπε ποτέ να μπει στο ευρώ και στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε ποτέ να μπει στην Ε.Ε. Σύντομα η Ε.Ε. δεν θα έχει άλλη επιλογή παρά να τη διώξει, δίνοντας το παράδειγμα σε αρκετές άλλες χώρες- κυρίως την Ιταλία- που ποθούν να μπορούσαν να υποτιμήσουν το νόμισμά τους», γράφει ο Χέφερ.
«Όταν το Σκωτικό Εθνικό Κόμμα και άλλοι φανατικοί του ευρώ επιχειρηματολογούν ανόητα για να αγνοηθεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματός μας και να παραμείνουμε στην Ε.Ε., δεν βλέπουν τι αποτυχία είναι η Ε.Ε. και τι καταστροφή έχει προκαλέσει σε χώρες που δεν μπορούν να εκπληρώσουν τα γερμανικά στάνταρντ για την οικονομική απόδοση; Η απόδειξη είναι μπροστά στα μάτια μας. Το κοινό νόμισμα είναι μια καταστροφή. Αν η Ε.Ε. καταρρεύσει, θα μπορεί να κατηγορήσει μόνο τον εαυτό της», καταλήγει ο αρθρογράφος της Telegraph.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ