ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΝΤΡΑΓΚΙ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ PSI

Ο κεντρικός τραπεζίτης της Ευρωζώνης πρόεδρος της ΕΚΤ κ. Ντράγκι απέκλεισε το ενδεχόμενο αποζημίωσης των ομολογιούχων που υπέστησαν το «κούρεμα» του PSI.
Οι κανόνες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για αγορά ομολόγων είναι οι ίδιες για όλες τις χώρες της Ευρωζώνης, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, απαντώντας στην επιτροπή οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με το ενδεχόμενο «αποζημίωσης» των μικροεπενδυτών από το PSI
Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή, Νότη Μαριά για ενδεχόμενη «αποζημίωση» των Ελλήνων ομολογιούχων από το PSI, ο Μ. Ντράγκι ανέφερε ότι οι όροι της αναδιάρθρωσης του PSI έχουν προσδιοριστεί και δεν υπάρχει περιθώριο παρέμβασης
Ο πρόεδρος της ΕΚΤ προσέθεσε ότι η ΕΚΤ θα εξετάσει την ιδέα αποζημίωσης των μικροεπενδυτών, επισημαίνοντας ωστόσο ότι οι ίδιοι κανόνες διέπουν όλες τις χώρες της Ευρωζώνης και άρα πρέπει να ξεκινήσουμε από την ίδια βάση.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ