ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΤΣΑΣ: ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

«Σε ζητήματα κυριαρχίας και εθνικής ανεξαρτησίας οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα έτοιμες» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1«Τιμούμε και θα συνεχίσουμε να τιμούμε τα τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έχασαν τη ζωή τους πάνω στο καθήκον. Εμείς αντιμετωπίζουμε όλη την κατάσταση των προκλήσεων και των πιθανών προβοκατσιών με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα. Αυτό φάνηκε και αντιπροχθές και τη σημερινή μέρα» επεσήμανε ο κ. Βίτσας και πρόσθεσε: 
«Δεν θα αποποιηθούμε του δικαιώματός μας μέσα στο χώρο της δική μας κυριαρχίας να αποτίμουμε τις οφειλόμενες τιμές για τους πεσόντες μας». «Αποφασιστικότητα σημαίνει ότι στο βαθμό που γίνονται οι παραβιάσεις τις αναχαιτίζουμε. Η διαδικασία κατευνασμού δεν είναι η κατάλληλη διαδικασία» υποστήριξε.

Σχετικά με την τουρκική πρόκληση την Κυριακή στα Ίμια ο κ. Βίτσας σημείωσε ότι «ήταν μια πρόκληση την οποία την αναμέναμε όχι σε επίπεδο αρχηγών. Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τον τρόπο που η τουρκική πλευρά πάει να χειριστεί και εσωτερικά και εξωτερικά την υπόθεση της μη έκδοσης των Τούρκων αξιωματικών με βάση την απόφαση του Άρειο Πάγου». «Είναι μια συμπεριφορά η οποία δεν δίνει δύναμη στη φίλη και σύμμαχο χώρα αλλά δείχνει την αδυναμία της. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Διπλωματικά κάνουμε ό,τι πρέπει και αμυντικά κάνουμε ό,τι πρέπει» τόνισε ο κ. Βίτσας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας  τόνισε παράλληλα ότι «δεν έχει ανοίξει ποτέ θέμα δραχμής και ευρώ για την κυβέρνηση» ενώ αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση υποστήριξε ότι «στα ζητήματα της δεύτερης αξιολόγησης δεν υπάρχουν φορολογικά μέτρα. Κανένα νέο μέτρο για το 2019 δεν πρόκειται να έρθει στη Βουλή».

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ