ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΘΕΡΙΖΕΙ Η ΓΡΙΠΗ

Πάνω από 70 οι διασωληνωμένοι ασθενείς
Σε περίοδο αυξημένης δραστηριότητας της γρίπης εισήλθε η χώρα μας σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ, με επικρατών υπότυπο να φαίνεται ότι είναι ο ιός Α (Η3Ν2), εν αντιθέσει με πέρυσι που ήταν ο Α (Η1Ν1). Ενδεικτικό της έντασης είναι πως καταγράφεται διπλασιασμός σε δύο επιδημιολογικές παραμέτρους: Στον αριθμό όσων επισκέπτονται τα νοσοκομεία με συμπτώματα γρίπης και στο ποσοστό των «ύποπτων» δειγμάτων για γρίπη τα οποία βγαίνουν θετικά έπειτα από την εργαστηριακή ανάλυση.
Στα δημόσια νοσοκομεία εισάγονται καθημερινά δεκάδες ασθενείς με κρούσματα γρίπης, ενώ, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, 70 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στους θαλάμους αναμένοντας θέση σε μία Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Όπως υποστηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ, οι πνευμονολογικές και παθολογικές κλινικές των δημόσιων νοσοκομείων γέμισαν με ασθενείς που πάσχουν από λοιμώξεις του αναπνευστικού, ενώ οι διάδρομοι των κλινικών είναι γεμάτοι με ασθενείς σε ράντζα και επειδή τα ράντζα δεν επαρκούν, οι ασθενείς νοσηλεύονται στη διασπορά σε άλλες κλινικές.
«Η χώρα μας για άλλη μια χρονιά δεν είναι Υγειονομικά οχυρωμένη στη γρίπη, όπως ψευδώς ισχυρίζονται οι Υπουργοί Υγείας. Συνεχίζουν να λένε θλιβερά ψέματα, μεταφέροντας μια εικονική πραγματικότητα για τη κατάσταση των Δημόσιων Νοσοκομείων. Τα Νοσοκομεία είναι υπό διάλυση, χωρίς να διαθέτουν υγειονομικό υλικό, αναλώσιμο υλικό, φάρμακα, οξυγόνο» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ κρούοντας τον κώδωνα κινδύνου. «Δυστυχώς όπως και πέρυσι χάνονται ασθενείς από τη γρίπη εξαιτίας της έλλειψης κλινών ΜΕΘ. 150 κλίνες ΜΕΘ παραμένουν κλειστές λόγω έλλειψης προσωπικού», προσθέτει η ΠΕΟΔΗΝ.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ