ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΦΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΥΚΛ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται για ακόμη μια φορά το κλείσιμο της αξιολόγησης, με τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο να έχει σειρά επαφών στις Βρυξέλλες, σε μία προσπάθεια επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μίας συμβιβαστικής λύσης εν όψει του EuroWorking Group της 12ης ΙανουαρίουΟ Υπουργός Οικονομικών αναμένεται να συναντηθεί την Τετάρτη με τον Γάλλο ομόλογό του, Μισέλ Σαπέν, και εν συνεχεία με τον Επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί και τον Πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.




«Δεν έχω νέα αναφορικά με την αξιολόγηση εκτός από το να επιβεβαιώσω ότι ο Πιέρ Μοσκοβίσι θα συναντηθεί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο την Τετάρτη», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν υπάρχει ημερομηνία επιστροφής των Θεσμών. «Αν υπήρχε κάτι περισσότερο συγκεκριμένο θα το είχα πει», συμπλήρωσε. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, πρόκειται να έχει επαφές με στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στις ΗΠΑ. Με στόχο να υπάρξει ταυτόχρονη ''πίεση'' της Αθήνας σε όλο το φάσμα των δανειστών, ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, θα επιδιώξει συνάντηση με τον Μπενουά Κερέ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Στο Μαξίμου αποφεύγουν να μιλούν για ημερομηνίες, κάτι που ενισχύει την πιθανότητα να μην είναι το Eurogroup στις 26 του μήνα εκείνο που επισφραγίσει το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης. Ωστόσο, κυβερνητικοί κύκλοι εκφράζουν αισιοδοξία ότι ακόμη και μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να υπάρξει προσέγγιση που θα οδηγήσει σε πολιτική συμφωνία. Η Κυβέρνηση επιθυμεί την επιτάχυνση των διαδικασιών για να εμπεδωθεί η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στο ΣΚΑΪ. «Δεν υπάρχουν εκλογές στην ατζέντα. Το σενάριο που δουλεύουμε είναι το κλείσιμο της αξιολόγησης, η ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα της ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ το α΄τρίμηνο του 2017 (…) για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε κάθε περίπτωση το EuroWorking Group της 12ης Ιανουαρίου έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς εάν σημειωθεί πρόοδος οι εκπρόσωποι των δανειστών θα μπορούσαν να επιστρέψουν στην Αθήνα εγκαίρως για να παρουσιάσουν την έκθεσή τους στη σύνοδο των ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ