ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Ν.Δ.: ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Πιθανόν εντός της ημέρας η απόφαση του ΣτΕ για τις άδειες
Για «ένοχη σιωπή» του Αλ. Τσίπρα σχετικά με τις καταγγελίες Καμμένου κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της με την οποία επανέρχεται στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
«48 ώρες μετά, ο κ. Τσίπρας, ο κ. Παππάς και η κυρία Γεροβασίλη συνεχίζουν να σιωπούν για τις δημόσιες καταγγελίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας για ''μαύρο χρήμα σε sites'' από υποψήφιο καναλάρχη. Δεν φαίνεται να βοήθησε τον κ. Τσίπρα ούτε ο παριζιάνικος αέρας», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να προσθέσει: «Είναι, προφανώς, βραχυκυκλωμένος ανάμεσα στους υπουργούς του, που μπλέκουν τις γραμμές τους στις ''γέφυρες της διαπλοκής'' για τον έλεγχο των ΜΜΕ».

Η ανάρτηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ("Με τα μαύρα λεφτά στα sites και τις ψευδείς αναρτήσεις ο Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι...''), ρίχνει βαριά τη σκιά του στην όλη διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, που αποτελεί για τον ΣΥΡΙΖΑ μείζον αφήγημα, ενώ έρχεται για να προστεθεί σε σειρά δημόσιων παρεμβάσεων του κυβερνητικού εταίρου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Καλογρίτσας δε θα πρέπει να διεκδικήσει άδεια από τη στιγμή που αναλαμβάνει εργολαβίες από το Δημόσιο

Ο μόνος που έχει αντιδράσει, προς το παρόν, από την Κουμουνδούρου στο... τιτίβισμα-φωτιά του κ. Καμμένου είναι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, που κάλεσε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να παρουσιάσει όσα στοιχεία έχει για τον κ. Καλογρίτσα. "Δεν έχω κανένα σχόλιο για το tweet στο οποίο αναφερθήκατε, επειδή δεν έχω σχετικές πληροφορίες και γνώση'', αρκέστηκε να δηλώσει, μιλώντας χθες στον "Βήμα fm'', ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, την ώρα που τα κόμματα της αντιπολίτευσης βάλουν με τόνους ιδιαίτερα αιχμηρούς κατά των κυβερνητικών χειρισμών στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών.



Εν τω μεταξύ, ακόμη και εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για την έκδοση ή μη προσωρινής διαταγής διακοπής της διαδικασίας χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών. Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, ολοκληρώθηκε η ακρόαση των δικηγόρων των επτά τηλεοπτικών σταθμών και των νομικών παραστατών του ελληνικού δημοσίου, ενώπιον του προέδρου του ΣτΕ, Νικόλαου Σακελλαρίου

Οι επτά τηλεοπτικοί σταθμοί, οι οποίοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της διαγωνιστικής διαδικασίας, έχουν ζητήσει το πάγωμα της απόφασης του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για την έγκριση του πρακτικού της πενταμελούς επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού. Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν καταθέσει και αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων, για τις οποίες όμως μέχρι στιγμής, δεν έχει προσδιοριστεί η ημερομηνία συζήτησής τους. 

Οι επτά σταθμοί είναι οι εξής:
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ)
  • ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (N.T.V.)
  • ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  • ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA)
  • ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.)
  • ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. (E RADIO-TV)
  • ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.)
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ