ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Νέες δημοσκοπήσεις φέρνουν σταθερά τον ΣΥΡΙΖΑ στη δεύτερη θέση, αφήνοντας αρκετά πίσω του, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ - «Αγωστος Χ» η αποχή. ***** Έξι σεισμοί στην περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής τα ξημερώματα, με τον μεγαλύτερο να έχει μέγεθος 2,4 Ρίχτερ, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο. ***** Απεργία ΑΔΕΔΥ σήμερα Τρίτη 14/5 - Τρίωρες στάσεις εργασίας της ΟΛΜΕ στις 22 Μαΐου. ***** Ταύρος: Άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά από φωτιά σε διαμέρισμα. ***** Στέιτ Ντιπάρτμεντ για συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Ενθαρρύνουμε την επίλυση των διαφορών σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. ***** ΟΗΕ: Η ειδική απεσταλμένη του Γ.Γ. θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο. ***** ΗΠΑ: Δεν «βλέπουν» γενοκτονία στη Γάζα - Ζητά από το Ισραήλ περισσότερες πράξεις για την προστασία των αμάχων. ***** Ρωσία: Εκτροχιάστηκε εμπορική αμαξοστοιχία - «Σαμποτάζ» βλέπουν τα ΜΜΕ.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BREXIT ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Ισχυρό αντίκτυπο στις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές έχει η έκβαση της βρετανικής κάλπης, με τον «κόκκινο πυρετό» να ξεκινάει από την Ασία με το άνοιγμα των αγορών της Άπω Ανατολής. Το χρηματιστήριο του Τόκιο υποχωρούσε κατά 7% και της Σεούλ κατά 4% το πρωί της Παρασκευής, οι τριγμοί ήταν αισθητοί και στην αγορά συναλλάγματος και πετρελαίου.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ