ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για Τέμπη: Να μας πουν την αλήθεια για το παράνομο ξυλόλιο πριν από τις εκλογές. ***** Μητσοτάκης: Η αποχή στις ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση. ***** Υπόθεση Καλλιάνου: «Προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων» των πανεπιστημιακών γιατρών καταγγέλλει ο Σύλλογος ΔΕΠ της Ιατρικής ΕΚΠΑ. ***** Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε και ο «κοντός». ***** Εννέα συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι - Έξι ανήλικοι ανάμεσά τους. ***** Π. Τσακλόγλου: Εντός διμήνου θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα για τις συντάξεις με οφειλές. ***** Χανιά: Το θηριώδες αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Eisenhower» έφτασε στη Σούδα. ***** Τζόρτζια Μελόνι: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές. ***** Οπισθοχώρηση των ουκρανικών δυνάμεων στο ανατολικό μέτωπο. ***** Ρωσία: Ετοιμάζει «σκληρή» απάντηση αν κατασχεθούν τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που έχουν παγώσει.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται το Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς η επικράτηση του Brexit και οι δραματικές απώλειες στις διεθνείς αγορές οδηγούν τους επενδυτές σε μπαράζ πωλήσεων. Συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης κατακρημνίζεται κατά 14,62% στις 527,39 μονάδες, με τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης να καταγράφει ισχυρές απώλειες κατά 17,25% στις 1.422,60 μονάδες.
Ο τζίρος κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα, καθώς ανέρχεται στα 18,02 εκατ. ευρώ. Από το σύνολο των μετοχών, 55 υποχωρούν, πέντε παραμένουν αμετάβλητες, ενώ καμία δεν ενισχύεται.
Οι σημαντικότερες πιέσεις εντοπίζονται στον τραπεζικό κλάδο, ο οποίος διολισθαίνει κατά 29,82% στις 548,63 μονάδες. Ενδεικτικά, η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας υποχωρεί κατά 29,82%, η Τράπεζα Πειραιώς κατά 30%, η Eurobank κατά 30% και η Alpha Bank κατά 29,66%.
Στο ταμπλό, η μετοχή της Viohalco βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, καθώς κατακρημνίζεται στο -20%. Πέριξ του 15% διαμορφώνoνται οι απώλειες για τις μετοχές των Folli - Follie, Jumbo, ΓΕΚ Τέρνα, ΔΕΗ,  Ελλάκτορα, ΕΥΔΑΠ,  Μυτιληναίου και Τέρνα Ενεργειακή.
Οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων εμφανίζουν σημαντική άνοδο, καθώς το επιτόκιο του 10ετούς ομολόγου αυξάνεται στο 9,226%, σημειώνοντας άνοδο κατά 18,60%. Αντίθετα, το επιτόκιο του γερμανικού ομολόγου υποχωρεί στο -0,08% και του βρετανικού στο 1,10%.
Υπό κλοιό πιέσεων βρίσκεται και το ευρώ λόγω Brexit, το οποίο διολισθαίνει κατά 2,67% στα 1,1081 δολάρια, ενώ προηγουμένως το κοινό νόμισμα είχε υποχωρήσει στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων τριών μηνών στα 1,0990 δολάρια
Την ίδια ώρα, η τιμή του πετρελαίου κινείται έντονα πτωτικά, καθώς τα συμβόλαια WTI υποχωρούν κατά 4,49% στα 47,86 δολάρια και τα συμβόλαια Brent κατά 4,50% στα 48,62 δολάρια. Στον αντίποδα, τα συμβόλαια χρυσού, ως ασφαλή καταφύγια, ενισχύονται κατά 4,93% στα 1.325 δολάρια ανά ουγγιά.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ