ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για Τέμπη: Να μας πουν την αλήθεια για το παράνομο ξυλόλιο πριν από τις εκλογές. ***** Μητσοτάκης: Η αποχή στις ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση. ***** Υπόθεση Καλλιάνου: «Προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων» των πανεπιστημιακών γιατρών καταγγέλλει ο Σύλλογος ΔΕΠ της Ιατρικής ΕΚΠΑ. ***** Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε και ο «κοντός». ***** Εννέα συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι - Έξι ανήλικοι ανάμεσά τους. ***** Π. Τσακλόγλου: Εντός διμήνου θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα για τις συντάξεις με οφειλές. ***** Χανιά: Το θηριώδες αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Eisenhower» έφτασε στη Σούδα. ***** Τζόρτζια Μελόνι: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές. ***** Οπισθοχώρηση των ουκρανικών δυνάμεων στο ανατολικό μέτωπο. ***** Ρωσία: Ετοιμάζει «σκληρή» απάντηση αν κατασχεθούν τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που έχουν παγώσει.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΟ ΤΟΥ

Ένωση Κεντρώων: Ο Πρωθυπουργός ζει σε ένα 
παράλληλο σύμπαν
«Ο κ. Τσίπρας μιλάει σαν να μη βλέπει και να μην ακούει τι συμβαίνει γύρω του» έγραψε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στα social media, με αφορμή τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στην κυριακάτικη ''Αυγή''. «Όλα (θα) πάνε καλά, μας διαβεβαιώνει πάλι σήμερα, όμως η ύφεση συνεχίζει να βυθίζει την οικονομία, η αξιολόγηση συνεχίζει να καρκινοβατεί, το ΔΝΤ συνεχίζει να ζητά νέα μέτρα, η χώρα συνεχίζει να απειλείται στο προσφυγικό με κλείσιμο συνόρων και η Τουρκία συνεχίζει να μην χάνει την ευκαιρία αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχία» σημειώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει:

«Την ίδια στιγμή η κοινωνία συνεχίζει να είναι στους δρόμους, κάθε απόπειρα διαλόγου συνεχίζει να προσκρούει στον "κυβερνητικό αυτισμό", η πολιτική συνεννόηση συνεχίζει να είναι εκτός ατζέντας των κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη. Α… ναι … μην ξεχνάμε. Και το καραβάνι των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ συνεχίζει τον δρόμο του. Στην έρημο της πολιτικής και κοινωνικής απομόνωσης του, μέχρι να χαθεί από τον ορίζοντα. Το θέμα είναι να μη χαθεί και η χώρα...».


Επίσης, έντονες επικρίσεις κατά του Πρωθυπουργού διατυπώνει και η Ένωση Κεντρώων, με αφορμή τη συνέντευξή του στην κυριακάτικη ''Αυγή''. Όπως επισημαίνει, μετά την συνέντευξη του Πρωθυπουργού, «μας γεννήθηκαν ορισμένα ερωτήματα», τα οποία και παραθέτει: 
«Πως γίνεται κ. Τσίπρα να εμφανίζεστε τόσο αισιόδοξος όταν όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι στους δρόμους; Είναι δυνατόν να λέτε πως οι θεσμοί κωλυσιεργούν όταν εσείς οι ίδιοι δεν θέλετε να κάνετε ούτε μια μεταρρύθμιση; Γιατί ρίξατε όλα τα βάρη και τις αδικίες του παρελθόντος στον ιδιωτικό τομέα λες και είναι χωματερή και προσπαθείτε να κρύψετε όλες τις παθογένειες του δημοσίου κάτω από χαλί; Είναι ποτέ δυνατόν οι κάθε θεσμοί να σας πάρουν στα σοβαρά και μάλιστα να σας αξιολογήσουν θετικά;». «Ζείτε σε ένα παράλληλο σύμπαν και μάλιστα το απολαμβάνετε κ. Πρωθυπουργέ, δεν εξηγείται αλλιώς» καταλήγει.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ