ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΝΕΚΡΗ 59ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Θύμα κακοποιών έπεσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής μία 59χρονη, στη διάρκεια ληστείας μέσα στο σπίτι της, σε πολυκατοικία επί της Γρηγορίου Λαμπράκη 25 στον Πειραιά.
Γύρω στις 02:00 το πρωί, η γυναίκα επέστρεφε από βραδινή έξοδο με τον 74χρονο σύζυγό της. Ανέβηκε πρώτη στο διαμέρισμα, όπου ήρθε αντιμέτωπη με τρεις ληστές με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, οι οποίοι ήταν ήδη μέσα στο σπίτι της όσο το ζευγάρι απουσίαζε.
Οι δράστες απομόνωσαν σε ένα δωμάτιο την 59χρονη και στη συνέχεια έδεσαν με μονωτική ταινία τον σύζυγό της, όταν αυτός μπήκε στο διαμέρισμα. Όταν αργότερα ο 74χρονος διαπίστωσε ότι οι τρεις ληστές έφυγαν, βρήκε νεκρή τη σύζυγό του. Το θύμα δεν έφερε εμφανή εξωτερικά τραύματα και η Αστυνομία σε πρώτη φάση δεν αποκλείει να υπέστη ασφυξία ή καρδιακό επεισόδιο. Φως στις συνθήκες θανάτου της 59χρονης αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, ενώ προανάκριση για το γεγονός διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

 


''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ