ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΙΣΤΟΡΙΚΑ

1η Μαίου 1976: Σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, σκοτώνεται ο ανεξάρτητος Βουλευτής και αντιστασιακός Αλέκος Παναγούλης. Είχε γεννηθεί στις 2 Ιουλίου του 1939.Ο θάνατός του είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αν δεν είχε σκοτωθεί ο Παναγούλης πολλά θα ήταν διαφορετικά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ο Παναγούλης ήταν μια ηρωϊκή μορφή της αντίστασης κατά της χούντας!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απεργία Πρωτομαγιάς: Αλαλούμ με το Μετρό

Ν έες αλλαγές προκύπτουν από τις αποφάσεις των εργαζομένων σχετικά με τη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην απεργία της Πρωτομαγιά...


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ενημερώνουμε το αναγνωστικό μας κοινό, ότι λόγω της σημερινής πανεργατικής απεργίας για την Πρωτομαγιά, και των πηγών μας που συμμετέχουν σ΄ αυτήν, η ιστοσελίδα μας δεν θα ενημερώνεται - Χρήσιμες πληροφορίες για την σημερινή ημέρα, στην παραπάνω δημοσίευσή μας. «Ες αύριον τα σπουδαία»! Καλό μήνα και καλή Πρωτομαγια!

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ;

Το ενδεχόμενο μείωσης εισφορών στον ΟΑΕΕ εξετάζει το υπουργείο Εργασίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου». Ειδικότερα, εξετάζεται η καθιέρωση κατώτατου υποχρεωτικού ποσού ασφαλιστικής κάλυψης στο ύψος των 150 ως 200 ευρώ τον μήνα και από εκεί και πέρα εισφορές ανάλογα με το πραγματικό εισόδημα, για τους ελεύθερους επαγγελματίες που ασφαλίζονται στον ΟΑΕΕ
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η ιδέα του υπολογισμού εισφορών με βάση τον τζίρο φαίνεται ότι εγκαταλείπεται οριστικά και πλέον με το νέο σύστημα οι εισφορές για 750.000 ελεύθερους επαγγελματίες θα συνδεθούν και θα υπολογίζονται με βάση το πραγματικό τους εισόδημα, αλλά με ένα ελάχιστο ποσό εισφοράς ίδιο για όλους. Ο καθένας θα πληρώνει με βάση τι δηλώνει.
Το «κλειδί», αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», στον ανασχεδιασμό των εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο θα προσδιοριστεί το εισόδημα βάσει του οποίου θα καταβάλουν τις εισφορές τους και αυτό γιατί σχεδόν οι 7 στους 10 δηλώνουν ή εμφανίζουν εισόδημα μέχρι 10.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι αν μπει ως ενιαίο ποσοστό το 20%, οι εισφορές για τους περισσότερους θα πέσουν αυτόματα στα 2.000 ευρώ το χρόνο, όταν σήμερα ξεκινούν από 2.400 ευρώ και φτάνουν ως τις 12.000 ευρώ
Για να αποφευχθεί μια τόσο μεγάλη μείωση στις εισφορές και για να μην καταρρεύσουν τα έσοδα του ΟΑΕΕ, εξετάζεται να καθιερωθεί ένα ελάχιστο ποσό ασφαλιστικής κάλυψης που θα είναι ίδιο για όλους, στα 150 έως 200 ευρώ το μήνα. Αυτή η ελάχιστη εισφορά θα παρέχει στους ασφαλισμένους πλήρη κάλυψη, δηλαδή συνταξιοδοτική και περίθαλψη και από εκεί και πάνω θα επιλέγουν τι θέλουν να πληρώσουν ανάλογα με το εισόδημά τους.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ