ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Συμμορίες ανηλίκων διακινούν ναρκωτικά στην Ελλάδα - Μπογκοτά η Αθήνα! ***** Σήμερα η απόφαση του Δικαστηρίου για την τραγωδία στο Μάτι. ***** Στις 11:00 το Υπουργικό Συμβούλιο: Προεκλογικό μπόνους 15% στους δημοσίους υπαλλήλους - Θα είναι συνδεδεμένο με την αξιολόγηση. ***** Φορολογικές δηλώσεις 2024: Ο νέος βασικός μισθός αυξάνει τον φόρο στους ελευθέρους επαγγελματίες. ***** Εφορία: Στήνεται ομάδα διασταυρώσεων, στο στόχαστρο 120.000 ΑΦΜ. ***** Επιστολική ψήφος στο gov.gr: Τελευταία ημέρα εγγραφής, σήμερα 29/4. ***** Νέος σεισμός 4,2 Ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο βόρεια του Ηρακλείου - Στον «χορό» των Ρίχτερ η Κρήτη - Τρίτος σεισμός μέσα σε λίγες ώρες. ***** Ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις κεντρικές ΗΠΑ - Τουλάχιστον 5 νεκροί.

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

Τρομοκρατική χαρακτηρίζει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης την εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα του Σαββάτου στο σπίτι του, στα Εξάρχεια και καταγγέλλει ότι είναι αποτέλεσμα της επίθεσης που ξεκίνησαν σε βάρος του η διαπλοκή σε συνεργασία με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους. Η πλήρης δήλωση του Αλέκου Φλαμπουράρη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο έχει ως εξής:

«Η επίθεση λάσπης με ψέματα και συκοφαντίες, που ξεκίνησαν διαπλεκόμενα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, σε συνεργασία με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους, είχε την πρώτη της ''επιτυχία''. Χθές το βράδυ έγινε τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μου, το οποίο επιχείρησαν να κάψουν με ένα μπιτόνι βενζίνη και φωτιά. Η επιλογή μου να κρατήσω μετριοπαθή στάση απέναντι στην επίθεση που δέχομαι έφτασε στα όριά της. Οι βουλευτές που ασχολούνται μαζί μου χωρίς κανένα απολύτως έρεισμα, συντονισμένοι με δημοσιογράφους και άλλα σκοτεινά συμφέροντα, θα πρέπει να συγκρατηθούν και να σταματήσουν αμέσως. Δεν μου αφήνουν πια κανένα περιθώριο παρά να καταφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να απολογηθούν γι' αυτή την εκστρατεία συκοφάντησης».

Ο εμπρησμός σημειώθηκε ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, στην οδό Βουλγαροκτόνου 74 στα Εξάρχεια. Άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο του σπιτιού ένα πλαστικό μπιτόνι βενζίνης, με προσανάμματα τζακιού, μέσα σε μια νάιλον σακούλα και έβαλαν φωτιά. Από τις φλόγες προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές στην ξύλινη πόρτα, ενώ μαύρισε από τους καπνούς ένα μπαλκόνι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο υπουργός την ώρα εκείνη δεν βρισκόταν στο σπίτι του. Η φωτιά, που δεν πήρε διαστάσεις, σβήστηκε αμέσως από πυροσβεστικό όχημα που μετέβη στο σημείο.


«Η προσωπική στοχοποίηση έδειξε γρήγορα το αποτέλεσμά της» τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε δήλωσή της για την επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη.
Σημειώνει, ειδικότερα, ότι: «Η εγκληματική εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη έρχεται σαν φυσική συνέχεια της συκοφαντικής εκστρατείας που διεξάγεται εναντίον του, από τα γνωστά κέντρα παραεξουσίας, τα οποία νοιώθουν σήμερα να απειλούνται». «Στέλνουμε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι καμία εκστρατεία λάσπης και καμία προβοκατόρικη ενέργεια δεν πρόκειται να σταματήσει το κυβερνητικό έργο», υπογραμμίζει η κ. Γεροβασίλη.

Σχετικά με την απόπειρα εμπρησμού της οικίας Φλαμπουράρη, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι πρόκειται για «πράξη εκφοβισμού και τρομοκρατίας» που «έρχεται σε συνέχεια της στοχοποίησής του από συγκεκριμένα συστημικά κέντρα που προσπάθησαν το προηγούμενο διάστημα να σπιλώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με λάσπη και συκοφαντίες». «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τρομοκρατείται ούτε από προβοκατόρικες ενέργειες, ούτε από τις επιθέσεις των υπαλλήλων της διαπλοκής» καταλήγει η ανακοίνωση.

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ