ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ VD

Την υποψηφιότητά του για την αρχηγία της Ν.Δ. κατέθεσε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τις 50 υπογραφές μελών της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. Είναι η δεύτερη επίσημη υποψηφιότητα μετά τη χθεσινή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αργότερα θα καταθέσει τη δική του ο Απόστολος Τζιτζικώστας και μάλλον ο Άδωνις Γεωργιάδης, εφόσον καταφέρει να συγκεντρώσει τις αναγκαίες υπογραφές.

Με δηλώσεις του αμέσως μετά την κατάθεση της υποψηφιότητάς του, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τα 50 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. που υπέγραψαν και εκτίμησε πως «από τη στροφή της Ν.Δ. στην κοινωνία, το κόμμα θα βγει πιο ενωμένο και πιο ισχυρό».



Οι υπογράφοντες, όπως είπε συνομιλώντας με δημοσιογράφους, δεν είναι βουλευτές, συνδικαλιστές και περιφερειάρχες. Κάποιοι από αυτούς αντιπροσωπεύουν τις παραδοσιακές θέσεις της Ν.Δ. στην Ε.Ε., για τον σκοπό αυτό και υπογράφουν δύο ευρωβουλευτές, η Μαρία Σπυράκη και ο Γιώργος Κύρτσος, ενώ εκ μέρους του εμπορικού κόσμου έχει υπογράψει ο Βασίλης Κορκίδης.

Υπογράφουν επίσης εκπρόσωποι των πολύτεκνων, των ατόμων με ειδικές ανάγκες, κομματικά στελέχη, πρόεδροι ΝΟΔΕ, αντιπεριφερειάρχες, στελέχη της νεολαίας και ιστορικά στελέχη του κόμματος, όπως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ