ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ EURO WORKING GROUP

Κλειδώνει σήμερα, Παρασκευή, στο EuroWorking Group και εν όψει του Eurogroup της Δευτέρας, η λίστα με τα 48 προαπαιτούμενα μέτρα που πρέπει να υιοθετηθούν άμεσα. Επιπλέον, η Αθήνα πρέπει να προωθήσει και μια δεύτερη λίστα με προαπαιτούμενα προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αξιολόγηση και να ξεκλειδώσει η εκταμίευση των 2 + 1 δισ. ευρώ για την ελληνική οικονομία.

Ευρωπαίοι αξιωματούχοι τονίζουν, με κάθε ευκαιρία, πως η έγκαιρη ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος αποτελεί προϋπόθεση για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, με ποσό που μπορεί να φτάσει στα 15 δισ. ευρώ, πριν το τέλος του έτους, γεγονός που θα απομακρύνει τον κίνδυνο «κουρέματος» καταθέσεων.

Η πρώτη λίστα προαπαιτούμενων αναμένεται να παρουσιαστεί στο Eurogroup της Δευτέρας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαπραγμάτευση για τη δεύτερη λίστα μέτρων, η εφαρμογή των οποίων θα απελευθερώσει το υπόλοιπο της δόσης ύψους 1 δισ. ευρώΑνάμεσα στα μέτρα που πρέπει να προωθηθούν μέσα στον Οκτώβριο είναι η οριστικοποίηση του προσχεδίου του προϋπολογισμού του 2016 και η λήψη συμπληρωματικών μέτρων για το 2015.

Μεταξύ άλλων θα πρέπει να προσδιοριστούν:
  • Πόση θα είναι η αύξηση στη φορολογία των αγροτών
  • Ποιες θα είναι οι αλλαγές στη φορολογική κλίμακα για μισθωτούς και συνταξιούχους, με τρόπο που να ενσωματωθεί και η έκτακτη εισφορά
  • Ποια θα είναι η αύξηση της φορολογίας στα εισοδήματα από ενοίκια.
Επίσης, θα πρέπει:
  • Να προωθηθεί το μέτρο της άμεσης κατάργηση του ΕΚΑΣ για το 20% των δικαιούχων
  • Να εξευρεθούν ισοδύναμα για τις αποφάσεις του ΣτΕ που αφορούσαν στις μειώσεις συντάξεων 2012
  • Να προσδιοριστούν ισοδύναμα για τον ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση
  • Να προσδιοριστούν ισοδύναμα για τη μη εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος για τις επικουρικές
  • Να προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ ή -και σε αυτή την περίπτωση- ισοδύναμων μέτρων.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ