ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Συμμορίες ανηλίκων διακινούν ναρκωτικά στην Ελλάδα - Μπογκοτά η Αθήνα! ***** Σήμερα η απόφαση του Δικαστηρίου για την τραγωδία στο Μάτι. ***** Στις 11:00 το Υπουργικό Συμβούλιο: Προεκλογικό μπόνους 15% στους δημοσίους υπαλλήλους - Θα είναι συνδεδεμένο με την αξιολόγηση. ***** Φορολογικές δηλώσεις 2024: Ο νέος βασικός μισθός αυξάνει τον φόρο στους ελευθέρους επαγγελματίες. ***** Εφορία: Στήνεται ομάδα διασταυρώσεων, στο στόχαστρο 120.000 ΑΦΜ. ***** Επιστολική ψήφος στο gov.gr: Τελευταία ημέρα εγγραφής, σήμερα 29/4. ***** Νέος σεισμός 4,2 Ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο βόρεια του Ηρακλείου - Στον «χορό» των Ρίχτερ η Κρήτη - Τρίτος σεισμός μέσα σε λίγες ώρες. ***** Ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις κεντρικές ΗΠΑ - Τουλάχιστον 5 νεκροί.

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Τετράωρη στάση εργασίας για σήμερα Τετάρτη, από τις 14:00 έως τις 18:00 έχει προκηρύξει η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας ΕλλάδοςΖητά την κατάθεση στην Βουλή και την έναρξη διαβούλευσης επί του σχεδίου νόμου για την σύσταση Παρόχου Αεροναυτιλίας στην ΥΠΑ, ως ανεξάρτητης νομικής οντότητας, σε εφαρμογή των Ευρωπαϊκών Κανονισμών.

Η Ένωση έχει προειδοποιήσει ότι, εάν δεν υπάρξει ανταπόκριση από πλευράς του υπουργείου Μεταφορών, θα κλιμακώσει τις απεργιακές κινητοποιήσεις, με έναρξη από την 14η Αυγούστου, με δύο τετράωρες στάσεις εργασίας.



Λόγω της κινητοποίησης η Aegean ανακοίνωσε ότι αναγκάζεται να ματαιώσει τις παρακάτω πτήσεις:

OA 098     Αθήνα – Κάρπαθος
OA 099     Κάρπαθος – Αθήνα
OA 012     Αθήνα – Κάλυμνος
OA 013     Κάλυμνος – Αθήνα
OA 006     Αθήνα – Νάξος
OA 036     Ρόδος – Κως
OA 036     Κως – Κάλυμνος
OA 036     Κάλυμνος – Λέρος
OA 036     Λέρος – Αστυπάλαια
OA 021     Αστυπάλαια – Αθήνα
OA 048     Αθήνα – Μήλος
OA 049     Μήλος – Αθήνα

Η αεροπορική εταιρεία προσθέτει ότι αναγκάζεται να αλλάξει την ώρα αναχώρησης σε ορισμένες πτήσεις του δικτύου της που επηρεάζονται από την απεργία. Η Aegean σημειώνει κατανοεί την αναστάτωση που προκαλείται στο επιβατικό κοινό από τις ματαιώσεις και τροποποιήσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται όχι από υπαιτιότητα των υπηρεσιών της και καλεί τους επιβάτες που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες, να απευθύνονται για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους στα παρακάτω τηλέφωνα: 801 11 20000 από σταθερό, +30 210 6261000 από κινητό.

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ