ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ: ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τη λύπη του για την απόφαση διεξαγωγής δημοψηφίσματος εξέφρασε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup. Η απόφαση έκλεισε την πόρτα για περαιτέρω συζητήσεις, ανέφερε ο Ολλανδός αξιωματούχος. Ο ίδιος χαρακτήρισε αρνητική έκπληξη την απόφαση διεξαγωγής δημοψηφίσματος και λυπηρό το γεγονός ότι η κυβέρνηση παίρνει θέση υπέρ του όχι. «Η Ελλάδα έκλεισε την πόρτα των διαπραγματεύσεων, ενώ ήταν ακόμη ανοικτή» σημείωσε, για να καταλήξει: «Θα ακούσουμε τις θέσεις του κ. Βαρουφάκη και μετά θα μιλήσουμε για τις μελλοντικές συνέπειες».

Το κλίμα είναι βαρύ για το ελληνικό ζήτημα, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις και άλλων υπουργών Οικονομικών. Ο Βέλγος υπουργός είπε ότι είναι δύσκολο να υπάρξει παράταση του προγράμματος για την Ελλάδα, προσθέτοντας ότι ίσως γίνει συζήτηση για ένα plan B.



«Τo Εurogroup πρέπει να αναλάβει την ευθύνη να εξετάσει αν η επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και θεσμών είναι ακόμα εφικτή» δήλωσε ο επίτροπος Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί, προσερχόμενος στη συνεδρίαση. To κενό που απομένει στις θέσεις μεταξύ της Ελλάδας και των θεσμών είναι σχετικά περιορισμένο, δήλωσε ο Π. Μοσκοβισί, σημειώνοντας ότι η Επιτροπή δούλευε μέχρι αργά χθες τη νύχτα για να καλυφθεί το κενό αυτό, βάσει της εντολής που έχει λάβει από τη Σύνοδο Κορυφής.

Τόνισε ότι η Επιτροπή επιθυμεί η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη, αλλά παράλληλα η χώρα θα πρέπει να προχωρήσει σε αξιόπιστες και συμπαγείς μεταρρυθμίσεις«Όταν υπάρχει βούληση, υπάρχει τρόπος» τόνισε ο κ. Μοσκοβισί, επισημαίνοντας ότι το Eurogroup σήμερα πρέπει να εξετάσει αν η επίτευξη συμφωνίας είναι ακόμα πιθανή. Προηγουμένως όμως είπε, οι υπουργοί αναμένουν να ακούσουν από τον Γιάννη Βαρουφάκη, ποια είναι η κατάσταση και η θέση της κυβέρνησης.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ