ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα σε δρομολόγια ταχυπλόων λόγω ανέμων. ***** Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο Κασσελάκης - «Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά». ***** Στην Κρήτη το πυρηνοκίνητο γαλλικό Αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκολ». ***** Ρόδος: Σύλληψη για παράνομο εμπόριο πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. ***** Κόρινθος: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για κλοπές και σε Αργολίδα και Αττική. ***** Εκρηκτικές ανατιμήσεις στην Τουρκία: Στο 70% επέστρεψε ο πληθωρισμός.

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΕΥΚΛ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΟΤΙ ΜΙΛΙΣΕ ΠΕΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

Ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και επικεφαλής της ελληνικής ομάδας διαπραγμάτευσης Ευκλείδης Τσακαλώτος διέψευσε ότι σε δηλώσεις του στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung έκανε λόγο για τρίτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα.
Το Reuters, που αναφέρθηκε στις δηλώσεις του κ. Τσακαλώτου, μετέδωσε ότι η ελληνική πλευρά συζητά με τους δανειστές ότι μόνο την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος, αλλά τους όρους πρόσθετης χρηματοδότησης. «Σχεδόν από μόνες τους, οι δύο διαπραγματευτικές διαδικασίες έχουν τώρα συνδυαστεί» ανέφερε ο κ. Τσακαλώτος και εκτίμησε «Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα ληφθεί απόφαση».
«Διαψεύδω ότι στη συνέντευξη μου στη FAZ 27/5/15 έκανα λόγο για πακέτο διάσωσης» τόνισε ο κ. Τσακαλώτος«Το μόνο που είπα είναι αυτό που τόνισε ο πρωθυπουργός της χώρας, στην ομιλία του στο συνέδριο του Economist στις 15/5/15, ότι δηλαδή η ελληνική κυβέρνηση θέλει μία ενιαία λίστα προαπαιτουμένων και για την τρέχουσα συμφωνία και για την συμφωνία που θα ακολουθήσει μετά την πρώτη Ιουλίου. Tίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο» πρόσθεσε.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ