ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα σε δρομολόγια ταχυπλόων λόγω ανέμων. ***** Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο Κασσελάκης - «Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά». ***** Στην Κρήτη το πυρηνοκίνητο γαλλικό Αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκολ». ***** Ρόδος: Σύλληψη για παράνομο εμπόριο πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. ***** Κόρινθος: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για κλοπές και σε Αργολίδα και Αττική. ***** Εκρηκτικές ανατιμήσεις στην Τουρκία: Στο 70% επέστρεψε ο πληθωρισμός.

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ

Με βάση τους τέσσερις άξονες, που περιέγραψε ο πρωθυπουργός σε ομιλία του την περασμένη Παρασκευή, πάνω στους οποίους επιδιώκεται μια συνολική συμφωνία με τους εταίρους, και με επόμενο χρονικό ορόσημο τη Σύνοδο Κορυφής της Ρίγας την Πέμπτη και την Παρασκευή χαράσσει τα επόμενα βήματά της η κυβέρνηση.
Για τις επόμενες κινήσεις της Αθήνας ενημέρωσε τους πολιτικούς συντάκτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης




«Μια συμφωνία δεν μπορεί να είναι επωφελής αν δεν υπάρχουν τα στοιχεία που στοιχειοθετούν τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι για να υπάρξει μια βιώσιμη λύση η κυβέρνηση θέτει τέσσερα προαπαιτούμενα: Χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα, αναδιάρθρωση του χρέους, να μην υπάρξουν μειώσεις σε μισθούς - συντάξεις και να υπάρχει ισχυρό αναπτυξιακό πρόγραμμα.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ