ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΥΠΟΙΚ: Ο Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΟΥ BITCOIN

Στην αποσαφήνιση πως ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης δεν είναι θιασώτης και προπαγανδιστής του Bitcoin προχώρησε σήμερα Δευτέρα το υπουργείο Οικονομικών εκδίδοντας διευκρινιστική ανακοίνωση επί συγκεκριμένου δημοσιεύματος. Η σχετική ανακοίνωση σημειώνει τα εξής:
 «Το ''Πρώτο Θέμα'' αποφάσισε, αντί να επανορθώσει τις ανακρίβειες του κυριακάτικου φύλλου του, όσον αφορά δήθεν συνεχιζόμενη συνεργασία του υπουργού Οικονομικών με την εταιρεία TEMBUSU TERMINALS, να προσθέσει νέες ανακρίβειες στη φαρέτρα του. Σε σημερινή ανάρτηση/δημοσίευση παρουσιάζει τον Γιάννη Βαρουφάκη ως θιασώτη και προπαγανδιστή του Bitcoin. Το γεγονός ότι ο υπουργός Οικονομικών, από το 2012, είναι διεθνώς γνωστός ως επικριτής του Bitcoin και συστηματικά προειδοποιεί επενδυτές εναντίον της αγοράς Bitcoins, φαίνεται ότι είναι μια λεπτομέρεια που το ''Πρώτο Θέμα'' δεν προτίθεται να επιτρέψει να του ''χαλάσει'' το σκανδαλοθηρικό του οίστρο. Πάντως, για όποιον ενδιαφέρεται για τη σχετική αρθρογραφία και τις συνεντεύξεις/ομιλίες επί του θέματος του Γιάννη Βαρουφάκη, η ιστοσελίδα του, yanisvaroufakis.eu, παραθέτει όλες τις πληροφορίες σε υποσελίδα με τίτλο Digital Money/Economies. Εκεί ο επισκέπτης θα βρει άρθρα, που περιέχουν την έντονη κριτική του στο Bitcoin, με τίτλους όπως: «Bitcoin: Η επικίνδυνη φαντασίωση του απολίτικου χρήματος», καθώς και την συνέντευξη του στο ABC Radio όπου αντιτίθεται στην ιδέα ότι το Bitcoin αποτελεί σοβαρό εναλλακτικό νόμισμα».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ