ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κυρ. Μητσοτάκης: Στόχος οι πολλές, σταθερές, καλοπληρωμένες δουλειές. ***** Διασύνδεση ταμειακών-POS: Από «κόσκινο» όσοι δεν συμμορφωθούν - Μέχρι τις 30 Απριλίου έχουν περιθώριο διασύνδεσης οι Επιχειρήσεις. ***** Εξηγήσεις για τη διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών την Παρασκευή ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ. ***** Ανδρουλάκης: Εθνική αναγκαιότητα ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές. ***** Δημοσκόπηση GPO: Στο 33,6% το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στην εκτίμηση ψήφου έναντι 16,3% για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13,5%, η Ελληνική Λύση με 9,1%, στο 8,8% το ΚΚΕ.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΣΤΗ ΡΙΓΑ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΕΛΚ

Στη Ρίγα μετέβη ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να λάβει μέρος στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Στο περιθώριο της συνόδου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει κατ' ιδίαν συνομιλίες με αρκετούς ξένους ηγέτες, μεταξύ των οποίων και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Βασικό θέμα των συζητήσεων θα είναι οι εξελίξεις στην οικονομία, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι ο κ. Σαμαράς θα κληθεί να απαντήσει στο ποια θα είναι η στάση της Ν.Δ. στην επικείμενη συμφωνία κυβέρνησης-θεσμών.

Στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού σημειώνουν ότι θα ταχθεί υπέρ της επίτευξης συμφωνίας άμεσα, αλλά συγκεκριμένη θέση θα διατυπώσει αφού ενημερωθεί για το περιεχόμενό της. Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να επαναλάβει την αντίθεσή του σε υφεσιακά μέτρα και θα ζητήσει αλλαγή πολιτικής ώστε να καταφέρει η χώρα να βγει από τα μνημόνια μέσα στους επόμενους 18 μήνες. Πάντως, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μήνυμα στον Αντώνη Σαμαρά ότι η Ν.Δ. πρέπει να υπερψηφίσει τη συμφωνία στην οποία θα καταλήξουν κυβέρνηση και πιστωτές έστειλε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης



«Η Ν.Δ. οφείλει να διευκολύνει τον Πρωθυπουργό να υπογράψει μια επώδυνη συμφωνία με τους πιστωτές. Την ώρα που η πατρίδα μας χαροπαλεύει, κομματικοί και πολύ περισσότερο προσωπικοί υπολογισμοί δεν έχουν θέση. Το άθλιο σύστημα που μας ταλαιπώρησε τα τελευταία χρόνια, άλλα να λέμε όταν είμαστε αντιπολίτευση και άλλα να πράττουμε όταν γίνουμε κυβέρνηση, καιρός είναι να πάρει ένα τέλος» διεμήνυσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ