ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για bonus στο Δημόσιο: Γνωστές παλαιοκομματικές τακτικές. ***** Ανδρουλάκης: Στόχος μας το ΠΑΣΟΚ να ανταγωνιστεί τη Ν.Δ. στις επόμενες εθνικές εκλογές. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Ανδρουλάκη: Η σοβαρότητα δεν κατακτιέται με την επίκλησή της. ***** Δεν παραιτείται ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ - «Θα συνεχίσω με μεγαλύτερη ένταση». ***** Γερμανία: Αρχίζει η δίκη των «Πολιτών του Ράιχ» - Σχεδίαζαν κατάλυση του πολιτεύματος.

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Οι «θερμές» διαπραγματεύσεις με τους δανειστές δίνουν τον τόνο στις διεργασίες σε κόμμα και Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με τους περισσότερους βουλευτές να διαμηνύουν πως είναι υπέρ μιας συμφωνίας στην οποία θα παραμένουν οι «κόκκινες γραμμές».
Στο πλαίσιο αυτό, στις 14:00 συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία. Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης είναι αυτός που θα σταλεί σήμερα να αντιμετωπίσει τα πυρά, ενώ στην προηγούμενη κομματική συνεδρίαση είχε σταλεί ο Γιάννης Δραγασάκης, ενώ στη συνεδρίαση αναμένεται να αποφασιστεί εάν θα συγκληθεί Κεντρική Επιτροπή το προσεχές Σαββατοκύριακο, με το «παζλ» απόψεων και ρευμάτων να αποτελεί σημείο-κλειδί στο παρά πέντε της συμφωνίας.
Εν τω μεταξύ, όσο πλησιάζει η στιγμή της συμφωνίας εντείνονται και οι φωνές για ρήξη με τους δανειστές από πολλά κομματικά στελέχη που εκτιμούν ότι η λύση που αναμένεται να δοθεί δεν θα είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας. Η προσοχή πέφτει πάνω στον κ. Λαφαζάνη, επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, που επηρεάζει περί τους 30 βουλευτές, καθώς και στις υπόλοιπες τάσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.  Το πρόβλημα για τον Αλέξη Τσίπρα είναι πως μία πιθανή διαφοροποίηση τόσων βουλευτών στα μέτρα της συμφωνίας θα ανοίξει θέμα δεδηλωμένης.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ