ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης στο Euractiv: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που λέμε Σύγχρονη Αριστερά, που καλύπτει άνετα όλη την Κεντροαριστερά, υπογραμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συν...


Στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» ο Δένδιας - «Περηφάνια για όσους υπερασπίζονται στα σύνορα». ***** Στ. Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου. ***** Πάτρα: Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο βόρειο λιμάνι. ***** Γάζα: Τέλος οι συνομιλίες στο Κάιρο, αντιπροσωπεία της Χαμάς επιστρέφει στη Ντόχα. ***** Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε πέρασμα μεταξύ Ισραήλ-Γάζας. ***** Έφοδος των Αρχών στο γραφείο του Al Jazeera μετά τη διαταγή για το κλείσιμο του δικτύου στο Ισραήλ. ***** Στη Ντόχα ο Διευθυντής της CIA για επείγουσα συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Κατάρ.

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ VD

Tο πρόβλημα των μεταναστών είναι πολύ μεγάλο και η χώρα δεν μπορεί να αντέξει τόσο μεγάλο αριθμό, εκτίμησε ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος, ενώ ανέφερε ότι δεν πρόκειται για θέμα «της Ελλάδας, αλλά της Ευρώπης, η οποία θα πρέπει να πιέσει την Τουρκία να εφαρμόσει το Δουβλίνο ΙΙ». «Τα κύματα πολέμων της Μέσης Ανατολής, θα οδηγήσουν σε κύματα χιλιάδων μεταναστών, όμως αυτό το θέμα δεν είναι ελληνικό» συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος και ανέφερε: «Είναι άλλο να λες ότι θα τους κλείσω την είσοδο κι άλλο να βλέπεις τη θάλασσα να γεμίζει με παιδιά. Η Ε.Ε. πρέπει να αποδεχθεί ότι πρόκειται για πρόσφυγες που δεν μπορούν να μείνουν στα νησιά και για λόγους υγείας».

Ο υπουργός Άμυνας υποστήριξε ότι πρέπει να δημιουργηθούν εγκαταστάσεις, αλλά σε καμία περίπτωση στα νησιά καθώς, όπως είπε, αυτό θα φέρει πληθώρα μεταναστών. «Αντί να δίνουν τα κονδύλια στην Frontex για να κάνει βόλτες, να τα δίνουν για τη δημιουργία εγκαταστάσεων, όμως όχι στα νησιά, γιατί θα δίνεται η δυνατότητα στους διακινητές να φέρνουν κόσμο» σημείωσε και συμπλήρωσε ότι «πρέπει να αυστηροποιηθούν οι ποινές για τους διακινητές».

Τέλος, είπε πως παρεξηγήθηκε η δήλωσή του ότι εάν δεν σταθεροποιηθεί η Ελλάδα τότε οι μετανάστες θα φθάσουν στο Βερολίνο καθώς δεν πρόκειται περί απειλής αλλά για μια πραγματικότητα λόγω του διογκούμενου κύματος μεταναστών.



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ