ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΧΘΗΚΑ ΕΠΙΘΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ VD

Επίθεση από αγνώστους κατήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος ότι δέχθηκε όταν κατέθεσε την ερώτηση για τη λίστα Νικολούδη. Όπως τόνισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, στη λίστα έχει δει ονόματα πολιτικών, υπουργών Οικονομικών και δημοσιογράφων και ζήτησε την παρέμβαση του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τον ίδιο, τη βίαιη επίθεση δέχθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 2014, πηγαίνοντας προς το σπίτι του και αμέσως μετά επικοινώνησε με φίλο του εισαγγελέα. «Φοβήθηκα για τη ζωή μου» τόνισε.

Ο κ. Μητρόπουλος ανέφερε πως στη λίστα Νικολούδη με τα εμβάσματα στο εξωτερικό περιλαμβάνονται «πολιτικοί, υπουργοί Οικονομικών και δημοσιογράφοι. Δεν υπάρχουν υπουργοί Οικονομικοί ή μέλη οικογενειών τους, που να μην περιλαμβάνονται στη λίστα». Ο ίδιος κάλεσε τον πρωθυπουργό να ασχοληθεί άμεσα με το ζήτημα της λίστας Νικολούδη.



«Πρέπει αύριο κιόλας να φέρει και να καταθέσει ο κ. Νικολούδης στη Βουλή τη λίστα για την οποία μίλησε ο κ. Μητρόπουλος» είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή την καταγγελία που έκανε ο Αλέξης Μητρόπουλος



«Και το λέω αυτό διότι απαντώντας ο κ. Νικολούδης λίγο πριν κλείσει η Βουλή για το Πάσχα σε ερώτηση βουλευτή, όχι για τη λίστα Νικολούδη, αλλά για τη λίστα Λαγκάρντ στην ουσία είπε ότι έλεγε και η προηγούμενη κυβέρνηση. Ότι οι Ελβετοί δεν συνεργάζονται, θεωρούν τη λίστα πλαστή γιατί έχει υποκλαπεί και είναι πολύ δύσκολο να εισπραχθεί ή να βρεθεί το οτιδήποτε, ενώ είχε πει στις προγραμματικές δηλώσεις ότι από τη λίστα Λαγκάρντ μέχρι τον Ιούνιο θα εισπράξει 2,5 δισ. ευρώ» τόνισε.

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ